Over ons

VBNnet: betere bedrijfsveiligheid in het online domein

Veiligheid is tegenwoordig een complexer thema dan ooit tevoren. Potentiële risico’s en bedreigingen komen van alle kanten en zijn hierdoor lastig beheersbaar. Daar waar een goed deurslot vroeger voldoende was om het lokale administratiekantoor effectief te beveiligen, moet er tegenwoordig ook geïnvesteerd worden in bewegingsdetectie, camerabeveiliging en online databescherming.

Bij VBNnet zijn we gespecialiseerd in veiligheid en alles wat daarmee te maken heeft. Wij verdiepen ons niet alleen in de oorzaken van veel moderne beveiligingsproblemen, maar bieden de lezer van onze website ook concrete oplossingen in de vorm van handige producten en diensten die het aanbevelen waard zijn.

Sla uw data veilig op

Een van de beste investeringen die u kunt doen in uw persoonlijke veiligheid of de beveiliging van uw onderneming, is betrouwbare opslag van uw data. Belangrijke documentatie zoals de bedrijfsadministratie of persoonlijke foto’s en video’s zijn in onze huidige maatschappij vrijwel altijd gedigitaliseerd.

Slechts één crash van uw computer kan al voldoende zijn om deze gegevens voorgoed te verliezen. Risicospreiding is daarom belangrijk; sla de gegevens, naast uw computer, bijvoorbeeld ook op met behulp van externe opslagmedia zoals USB-sticks. Of misschien nog wel beter: overweeg een permanente cloudoplossing voor de hoogst mogelijke veiligheid.

Werk samen met de juiste dienstverleners

Veiligheid kan op meerdere manieren tot uiting komen. Een bedrijf dat bijvoorbeeld uitstekend draait en een vooraanstaande positie in de markt bekleedt, kan u als eigenaar op financieel vlak de nodige veiligheid verschaffen. Bij VBNnet schrijven we daarom ook over de beste oplossingen om uw onderneming optimaal te ontwikkelen.

Denk hierbij onder meer aan het kiezen van de juiste dienstverleners op het gebied van communicatie, internet marketing, drukwerk en andere promotionele middelen. Alle onderdelen in een goede communicatiestrategie hebben een synergetisch effect op elkaar en vormen als harmonieus geheel meer dan de som der delen.

Weet wanneer u in uw recht staat

Hebben uw inspanningen het gewenste resultaat en runt u eenmaal een goedlopend bedrijf? Dan zult u in de loop der tijd ongetwijfeld voor de nodige juridische uitdagingen komen te staan. Gedegen juridisch advies helpt u in dat geval om tot de best mogelijke oplossingen te komen en conflicten zo snel mogelijk naar tevredenheid van alle betrokken partijen af te ronden.

Niet alleen als werkgever, maar ook als werknemer is het mogelijk dat u in sommige gevallen juridische bijstand nodig heeft. De redactie van VBNnet tipt u over de beste specialisten in de advocatuur die de meest voordelige tarieven hanteren. Wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen rondom uw juridische veiligheid? Lees dan onze blog.