Advocaat arbeidsrecht voor iedereen die werkt

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een hele fijne baan. Dit wil echter niet zeggen dat hun rechten ook goed zijn beschermd. Een advocaat arbeidsrecht is hierin gespecialiseerd. Mochten er problemen ontstaan op het werk, dan is er een mogelijkheid om een advocaat arbeidsrecht in arm te nemen. Dit is natuurlijk wel heel vergezocht. Eerst kijk je uiteraard of je dit zelf kunt oplossen. Dit doe je met je werkgever. Het kan echter handig zijn om wel op de hoogte te zijn van het bestaan van een advocaat arbeidsrecht. Wij ontnemen graag jouw zorgen en helpen je graag bij jouw werksituatie. Hoe groot of klein een probleem ook mag zijn, het is fijn als je er niet alleen voor hoeft te staan. Bij Advocaten & Mediators Amsterdam is een advocaat arbeidsrecht altijd op de hoogte van het arbeidsrecht en het ontslagrecht. Alle veranderingen in deze rechten worden nauwkeurig gevolgd. Zo zul je altijd een advocaat krijgen die op de hoogte is van alle wettelijke rechten en plichten. Zo zal iedere advocaat ervoor zorgen dat ze de ontwikkelingen op een aantal aspecten binnen de rechten van arbeid en ontslag blijven volgen. Op wsadvocaten vind je alle onderdelen waar een advocaat arbeidsrecht zich mee bezighoudt. Enkele aspecten hiervan zijn:

  • Contracten en/of overeenkomsten;
  • Conflicten;
  • Ziekte en re-integratie;
  • Voorwaarden en loon;
  • Concurrentie- en relatiebeding;
  • Goed werkgeverschap.

Een advocaat arbeidsrecht geeft passend advies

Elke klant krijgt een passend juridisch advies. Dit wordt en blijft altijd heel persoonlijk, omdat elke situatie anders is. Er zal nooit gebruik worden gemaakt van een klant-en-klaar advies. Ook is het goed om te weten dat alle werksituaties een andere werkaanpak vereist. Zo bestaan er alleen al drie verschillende contracten: een contract voor bepaalde tijd, onbepaalde tijd en er bestaat een contract voor flex-medewerkers. Dit alleen al maakt dat een advocaat arbeidsrecht moet kijken wat voor aanpak past bij de situatie waar jij je in bevindt. Daarnaast is het goed om beseffen dat je ook als werknemer rechten hebt, maar dat werkgevers ook hun rechten hebben. In vrijwel alle gevallen zal er naar beide kanten worden bekeken, uiteraard met beiden een eigen advocaat wanneer dit nodig wordt geacht. Het is voor beide partijen het beste wanneer we samen een oplossing komen waar beide partijen een akkoord aan kunnen geven. Natuurlijk is dit wat wij het liefste willen zien, maar we weten ook dat er zaken liggen waarbij een gezamenlijke uitkomst vrijwel onmogelijk is. Toch doen wij bij Advocaten & Mediators Amsterdam ons best om de klant zo goed mogelijk te helpen. Daarom hebben wij binnen het arbeidsrecht en het ontslagrecht ook diverse advocaten voor je klaar staan die zich extra hebben gespecialiseerd in een bepaald gebied. Zo hebben we een advocaat arbeidsrecht die veel van voorwaarden en loon afweet, terwijl een andere advocaat arbeidsrecht meer verstand heeft van contracten en overeenkomsten. Samen zorgen wij voor een goede match. Wij vinden het belangrijk dat de klant zich op zijn gemak kan voelen.

Een passend advocaat bij elk probleem

Zo zorgen wij bij Advocaten & Mediators Amsterdam dat iedereen dé advocaat arbeidsrecht krijgt die de klant nodig heeft. Hoe meer verstand een advocaat heeft van zaken, hoe groter het succes mogelijk zal worden. Heb jij een advocaat nodig om jouw zaak aan te kunnen vechten? Geef ons de kans om met jou mee te mogen denken. Neem contact met ons op om te kijken naar alle mogelijkheden. Stuur een berichtje via de website of haal een kopje koffie bij ons op het kantoor: Rooseveltlaan 2-4, Amsterdam. Wij staan in ieder geval alvast klaar om jou te mogen ontvangen.