Binnen 15 minuten uitslag dankzij de corona sneltest in Rotterdam

Een verkoudheid of een kriebelhoest is een klacht waar je vroeger nog gewoon mee naar je werk kon. Als je niet zo fit was, dan kon je zelf wel bepalen of je nog in staat was om te werken. Je kon thuis blijven, maar als je je nog goed genoeg voelde, dan ging je gewoon naar je werk. Je had dan ook geen corona sneltest in Rotterdam nodig via coronasneltest123.nl. Niet ieder symptoom zorgde er in het tijdperk voor corona voor dat je meteen thuis moest blijven. Nu is dat wel anders, want een snotneus, hoesten, koorts en andere symptomen kunnen duiden op corona. Je moet dan meteen in quarantaine tot je zeker weet dat je geen corona hebt. Als je ontvankelijk bent voor verkoudheidjes en dergelijke, dan ben je om de haverklap ‘ziek’ en moet je dus steeds opnieuw een corona test laten doen. In de herfst en winter zijn mensen vaak constant snotterig. In veel gevallen is het echter geen corona en ben je gewoon verkouden. Maar omdat het corona zou kunnen zijn, moet je wel thuis blijven. Dat is vervelend, want voor je de uitslag hebt van een reguliere coronatest bij de GGD, ben je zo maar 2 tot 4 dagen verder. Je moet je eerst aanmelden voor de test en vaak kun je dan pas de volgende dag terecht. Dus die twee dagen ben je al kwijt. Na de dag van de test moet je ook weer een dag wachten op de uitslag. Dus die derde dag ben je ook kwijt. Soms, als veel mensen zich laten testen, kan de uitslag nog een dag extra op zich laten wachten en dan zit je al op 4 dagen. Door storingen kunnen daar zelfs nog dagen bij komen. Dus je bent zomaar 2 tot 7 dagen uit de roulatie. Daarom is het fijn dat je ook een corona sneltest in Rotterdam kunt doen via coronasneltest123.nl. Dankzij deze corona sneltest in Rotterdam, is het mogelijk om je bijvoorbeeld voorafgaand aan je werk te laten testen, 15 minuten op de uitslag te wachten en vervolgens (indien de uitslag negatief is) naar je werk te gaan. Zo hoef dus je dus geen dagen te verliezen als je symptomen hebt. Mocht je wel corona hebben, dan is het dankzij de corona sneltest in Rotterdam ook mogelijk om hier snel achter te komen, zodat je je meteen kunt isoleren en andere mensen op de hoogte kunt brengen die met jou in contact zijn geweest. Zij kunnen zich dan ook meteen laten testen en lopen niet nog dagen rond met het risico om anderen te besmetten. Hoe sneller we testen en hoe eerder we de uitslag weten, des te beter het is. 

Meld je aan voor de corona sneltest in Rotterdam via de site

Als je je snel wilt laten testen op corona, dan kun je via de site van coronasneltest123.nl meteen een afspraak inplannen. Je kiest een tijdslot dat jou het beste uitkomt tussen 7:00 en 22:00 uur. Na de corona sneltest in Rotterdam ontvang je binnen 15 minuten de uitslag per SMS. 

De voordelen van een sneltest 

Als je een corona sneltest in Rotterdam ondergaat via coronasneltest123.nl, dan heb je in ieder geval te maken met de volgende voordelen: 

  • Officieel bewijs van medisch specialist
  • Geen wachttijden
  • Binnen 15 minuten uitslag