De beste kwaliteit van Schachenmayr Catania

Al zolang ik me kan herinneren vind ik het fantastisch om te haken en te breien. Als klein kind leerde mijn oma mij de eerste steken te slaan en sindsdien ben ik er eigenlijk niet meer mee opgehouden. Waar ik in het begin niet heel erg lastige dingen maakte (met name sjaals en dekentjes) veranderde dit op latere leeftijd zeker wel. Ik ging steeds lastigere dingen uitproberen, maar op een gegeven moment liep ik toch wel een beetje vast. Ik had eigenlijk geen idee hoeveel de kwaliteit van de wol die ik gebruikte eigenlijk van invloed was op de creaties die ik aan het maken was. Op een gegeven moment wees een vriendin mij hierop. Zij vertelde mij dat zij ook jarenlang de fout had gemaakt om altijd maar te kiezen voor goedkope wol, omdat ze er eigenlijk het nut er niet van in zag om voor een duurdere variant te gaan. Op een gegeven moment probeerde zij op aanraden van een ander de wol van het merk Schachenmayr Catania uit. Dit merk heeft allerlei fantastische kleuren in het assortiment:

  • Argentina
  • Bravo Color
  • Sun City

Zij merkte direct verschil in de creaties die ze maakte met de wol van het merk Schachenmayr Catania. Het zag er veel beter uit en ook was de kwaliteit over het algemeen gewoon beter. Dit betekende uiteraard dat zij nooit meer voor een ander merk gekozen heeft en ik heb precies dezelfde beslissing genomen.

Mijn eerste keer met Schachenmayr Catania

Wanneer je ervoor kiest om met wol van het merk Schachenmayr Catania aan de slag te gaan dan zul je al direct verschil merken wanneer je je bestelling uitpakt. Je kunt de wol van Schachenmayr Catania natuurlijk kopen op de website Handwerk-Hobbyzaak.nl. Hier vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van dit soort hobby’s. Van borduren tot breien, maar ook haken en andere soorten, je kunt hier alle producten kopen om hiermee aan de slag te gaan. Is dit ook wat jij graag doet? Dan ben je hier dus aan het juiste adres. Uiteraard verkopen zij ook de wol van het merk Schachenmayr Catania. En dit is dan ook de website waar ik het besteld heb. Bij het uitpakken van de bestelling meteen merkte ik dat dit inderdaad een veel hogere kwaliteit is. Ik had er eigenlijk nooit echt bij stil gestaan hoeveel verschil dit zou maken, maar bij iedere stap merk je weer hoeveel beter deze wol is. De kleuren zien er beter uit en de uiteindelijke resultaten van de kleding die ik ermee maak is zoveel mooier.

Zeker een aanrader

Als jij, net zoals ik, ook houdt van breien en andere creatieve hobby’s dan raad ik je niet alleen aan om een kijkje te nemen op de website van Handwerk Hobbyzaak en bekijk dan zeker ook de producten van het merk Schachenmayr Catania. Het plaatsen van een bestelling op deze website is uiteraard zeer gemakkelijk. Wilt u liever eerst iets meer weten over de mogelijkheden die zij u hier te bieden hebben? Dan zijn er twee manieren waarop u dit kunt aanpakken. Ten eerste is er de optie om langs te komen in de winkel. Hier heeft u dan ook de mogelijkheid om de producten van dichtbij te bekijken. Met het merk Schachenmayr Catania zult u dan direct opvallen hoeveel beter de kwaliteit inderdaad is. Heeft u geen tijd om langs de winkel te komen? Dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om telefonisch om advies te vragen. Een van de medewerkers staat u graag te woord om u meer te vertellen.