Een gevoel van verlichting met behulp van de Energetix magneetsieraden

Het menselijke lichaam is een organisme waarin vele krachten tegelijkertijd werkzaam zijn. Krachten en spanningen die op elkaar inwerken. Er kunnen dus bepaalde lichaamsonderdelen onder druk komen te staan en als die druk lange tijd duurt, dan kun je klachten ervaren. De energiebanen in het lijf kunnen bijvoorbeeld bekneld raken en dit kan resulteren in hoofdpijn, nekklachten, rugklachten en algemene gevoelens van onbehagen. Die energie in ons lichaam hangt natuurlijk ook samen met ons psychische welzijn. Alles is één, dat wil zeggen dat we met lichaam en geest deel uitmaken van dezelfde materie in uiteenlopende samenstellingen. Door deze kennis weten we dus ook dat we niet moeten denken in termen van een soort dualisme waarbij de geest als het ware los gedacht wordt van het materiele lichaam. Lichamelijke kwetsuren kunnen de geest dus beïnvloeden (denk bijvoorbeeld aan stress en vermoeidheid) en andersom kan depressie een zeer negatieve invloed hebben op het lichaam. Het is allemaal één grote wisselwerking waarbij de energie al dan niet gefrustreerd door ons lijf ‘stroomt’. Je kunt knelpunten verhelpen met accupunctuur, maar er zijn ook minder ingrijpende methodes beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van magneetsieraden. Omdat het lichaam dus voortdurend onder spanning staat en omdat er een soort energie door het lichaam vloeit, is het geen gek idee om die energie als het ware te ‘corrigeren’ met magneten. Omdat je niet allemaal logge magneten op je lijf wilt, kun je dus kiezen voor Energetix magneetsieraden. Deze sieraden zien er uit als normale sieraden, maar bevatten magneten. Deze magneten kunnen de bovengenoemde knelpunten op een positieve manier beïnvloeden waardoor ze weer los komen en de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Afhankelijk van de locatie van de pijn of het ongemak kun je kiezen voor:

  • Kettingen
  • Oorbellen
  • Polssieraden
  • Hangers
  • Beads
  • Ringen
  • Voetsieraden

De magneetsieraden komen dus in verschillende soorten en maten, maar als je kiest voor Energetix, dan zit je altijd goed. Miljoenen mensen over de hele wereld rapporteren een toegenomen gevoel van geluk en welbehagen na het dragen van Energetix magneetsieraden. Wil jij je overdag weer lekker in je vel voelen, kies dan vandaag nog voor Energetix magneetsieraden.

Energetix magneetsieraden voor volwassenen én kinderen

Energetix is onder volwassenen zeer geliefd. Vooral de flexibele magneetarmbanden en het Energetix magneethart zijn zeer populair en worden dan ook veel besteld. Niet alleen vanwege de werking, maar vooral ook omdat dit gewoonweg mooie sieraden zijn. Verder zijn er diverse Energetix wellness producten die je kunt bestellen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de magneetbandage, het gezichtsmasker en de massage stenen. Ook kinderen kunnen baat hebben bij de sieraden van Energetix. Kinderen met ADHD of kinderen die problemen hebben met bedplassen kunnen verlichting ervaren op het moment dat ze Energetix sieraden dragen. Daarom vind je via de website van magneetsieraden.nu of vandervlistwellness.energetix.tv een speciale collectie met sieraden voor kinderen. Verder kun je de kinderen ook gewoon blij maken met een mooi sieraad. Kinderen reageren over het algemeen enthousiast op de sieraden vanwege het mooie design. ‘

Niet tevreden, geld terug

Het kan zijn dat je sceptisch bent ten aanzien van deze sieraden en de werking ervan. Om ook sceptische mensen over de streep te helpen kun je Energetix sieraden bestellen met de optie om ze 30 dagen lang uit te proberen. Mocht je tijdens die 30 dagen geen enkele verlichting voelen, dan kun je ze terugsturen. Ook als je de sieraden gewoon niet mooi vindt, dan kun je ze zonder enige discussie retour sturen. Je krijgt dan zonder meer het volledige aankoop bedrag terug.