Een personeelsfeest in Twente organiseren

Bent u als leidinggevende verantwoordelijk voor de bedrijfsuitjes bij uw bedrijf? Of is er een speciaal comité in het leven geroepen en bent u daar de voorzitter van? Wilt u deze keer het personeelsfeest in Twente organiseren? Of viert u eigenlijk altijd het personeelsfeest in Twente omdat uw bedrijf hier gevestigd is? Om wat voor redenen u dan ook een personeelsfeest in Twente wilt houden, bij ons bent u absoluut aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op onze website: twentskwartiertje.nl. Wij kunnen uw personeelsfeest in Twente op maat organiseren zodat we voor zowel kleine als grote groepen een prachtige dag kunnen maken. Misschien is er slechts genoeg geld om één keer per jaar een personeelsfeest in Twente te houden. Dan wilt u natuurlijk wel het onderste uit de kast halen. Bij ons krijgt u waar voor uw geld want u kunt er allerlei activiteiten opvragen. Is er alleen tijd om in de avond een personeelsfeest in Twente te houden? Dan kunt u bij ons terecht voor diverse binnenactiviteiten zoals een interessante pubquiz, een spelletjesavond zoals “Jongens tegen de Meisjes” of “Ik hou van Holland”. Liever met zijn allen drinken, feesten en dansen? Kies dan voor een thema-avond in onze speciale kroeg met uitgebreide dansvloer. Zo kunt u als personeelsfeest in Twente ook een après-ski party houden bij ’t Twents Kwartiertje.

Een personeelsfeest in Twente houden is een uitstekend idee

Wilt u liever iets actiefs ondernemen en hebt u daar overdag de tijd voor? Dan kunt u ook in de ochtend en middag een leuk personeelsfeest in Twente bij ons vieren. Eventueel combineert u het met een feest aan het einde van de dag! Overdag kunt u lekker gaan paintballen of huur een aantal scootmobielen zodat u op ons parcours kunt racen. Natuurlijk kan er overdag buiten gebarbecued worden. Deze barbecues kunnen we zelfs thematisch aankleden. Zo geven we ook Mexicaanse feesten met lekkere tortilla’s, kipspiesjes en taco’s. Zo is er voor ieder wat wils te vinden bij ons bedrijf. Overigens kunt u niet alleen bij ons terecht als u graag een personeelsfeest in Twente wilt houden. We organiseren ook allerlei andere feesten zoals:

  • Vrijgezellenfeesten
  • Familiedagen
  • Buurtfeesten
  • En u kunt er allerlei voertuigen huren zoals de solex, de tuktuk, scooters en tandems

Bestaat uw personeel uit voornamelijk oudere werknemers? Dan hebben ze waarschijnlijk geen zin in outdoor activiteiten zoals een survivaltocht of een paintball-activiteit. Maar dat betekent niet dat u per definitie binnen moet zitten! Geniet met zijn allen van het Twentse landschap door een tandemfietstocht te maken. En dan kunt u in een van onze drie zalen lekker uitgebreid dineren en een gezellig kroegspel spelen.

Vraag vandaag nog naar de voorwaarden

Een personeelsfeest in Twente dat u bij ons boekt kan niet fout gaan. Deze feesten staan garant voor een leuke middag en/of avond. Bij ons staat hilariteit en vermaak hoog in het vaandel dus ons personeel zal u enkel willen vermaken. Klinkt u dat als muziek in de oren? Schrijf ons dan een mailtje of bel ons tijdens kantooruren even op. We luisteren graag naar uw wensen zodat we een sprankelend programma kunnen samenstellen. Gaat u daar akkoord mee? Dan kunnen we uw reservering vastleggen en kan u het aan uw personeel meedelen. Hopelijk wil en kan elk personeelslid mee naar dit personeelsfeest in Twente. Reken er in ieder geval maar op dat u een geweldige dag tegemoet gaat waar nog jaren over nagepraat gaat worden. De kans dat u volgend jaar weer bij ons terugkomt is zeer groot, want we hebben een keur aan uiteenlopende activiteiten die we elk jaar uitbreiden.