Een rondreis door Cuba maken? Wij helpen u op weg

Het embargo tegen Cuba is door de Verenigde Staten opgeheven. Dat heeft als groot voordeel dat het veel gemakkelijker is om het land binnen te komen. Daarnaast kan dit eiland in de Caraïbische zee eindelijk weer importeren en dat betekent dat u als toerist meer keuze hebt! Wilt u graag op vakantie maar weet u niet zo goed waar naartoe? Kies dan voor een exotisch eiland waar Spaans de hoofdtaal is: maak een rondreis door Cuba. Een rondreis door Cuba maken is geweldig als u van lekker eten, zon, zee en strand houdt. Maar ook de inwoners hebben mooie verhalen te vertellen over de revoluties van Che Guevara en Fidel Castro. Beleef een geweldig avontuur tijdens uw rondreis door Cuba. Wilt u graag een rondreis door Cuba boeken maar weet u niet welke reisorganisatie het beste bij u past? Kijk dan eens op rondreizen.net. Dit is een verzamelsite van de beste rondreizen in de hele wereld. Zo zijn er op dit moment maar liefst 41 rondreizen te boeken van 10 verschillende organisaties. U hebt dus heel wat uit te zoeken voordat u daadwerkelijk een rondreis door Cuba kunt gaan maken. Laat de voorpret alvast beginnen en vergelijk de onderlinge rondreizen met elkaar.

Stel uw eigen rondreis door Cuba samen

Een rondreis door Cuba maken kan op diverse manieren. Het hangt er maar net vanaf hoeveel vrijheid u wilt hebben.

  • U kunt kiezen voor een single reis
  • Maar ook voor een groepsreis
  • Wilt u liever rondtrekken maar wel vaste rustplekken hebben? Kies dan voor een individuele reis.

Zo is er voor ieder wel een prachtige rondreis door Cuba samen te stellen. U denkt uiteraard aan de bekende sigaren, aan de klassieke Amerikaanse oldtimers, de fantastische keuken en de kleurrijke huisjes. Dat is wat u allemaal mag verwachten tijdens een rondreis door Cuba. Maar ook de natuur zal u continu blijven verbazen. Voor een land dat rond de evenaar ligt is Cuba een aangenaam land. Zowel qua temperatuur als insecten en ziektes. Omdat het land lang in isolatie heeft geleefd is het niet eens nodig om vaccinaties te nemen. Geniet van de prachtige kusten die afwisselen van strand tot aan geweldige kliffen. Er is genoeg plek voor watersport. Zo kunt u lekker gaan snorkelen en er staat genoeg wind om te surfen. Het is maar net wat u wilt doen tijdens uw rondreis door Cuba. Als u liever van strand naar strand reist dan zijn hier zeker rondreizen te vinden. Maar wij raden het u aan om van de westkust naar de oostkust te reizen door het binnenland. Dan ontmoet u prachtige mensen, geweldige flora en fauna en nog veel meer!

Of kies voor een groepsreis

Reist u graag met een groep onbekenden? Kies dan voor een rondreis door Cuba in groepsverband. Maar als u liever met een groepje vrienden of uw partner op vakantie gaat dan zult u bij ons ook een passende rondreis kunnen vinden. Als u een rondreis hebt gevonden dan kunt u de link naar de organisator aanklikken en beginnen met boeken. Vergeet niet om dollars mee te nemen. Ze gebruiken in principe de peso maar ze de Amerikaanse dollar heeft een stabielere koers. Omdat het land nauwelijks pinapparaten kent is het handig om cash geld mee te nemen. Uiteraard vindt u hier niet alleen rondreizen naar dit prachtige eiland. Wij zijn van alle markten thuis dus als u een rondreis door een ander land, regio, of zelfs continent zoekt dan bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien kunt u deze rondreis combineren met een vakantie op Haïti of Dominica!