Eigen hoesje maken

Voor je smartphone kun je eigenlijk niet zonder een goed telefoonhoesje, dus iedereen heeft deze ook eigenlijk wel. Maar wist je ook dat je eigen hoesje maken mogelijk is? Natuurlijk koopt iedereen een telefoonhoesje in de eerst plaats om ervoor te zorgen dat het toestel niet zo gemakkelijk kan beschadigen en dat deze beter bestand is tegen stoten en vallen. Maar daarnaast is een telefoonhoesje natuurlijk ook een manier om je te onderscheiden van anderen en dat is helemaal het geval als jij kiest voor je eigen hoesje maken. Laten we eerlijk zijn, hoewel er veel verschillende merken en modellen telefoons bestaan, zien de meeste er toch redelijk hetzelfde uit. Er is maar weinig variatie in bijvoorbeeld kleur en dessin te krijgen. Dat terwijl we allemaal graag onze gadgets zo persoonlijk mogelijk maken. Om dit op te lossen, kun je dus kiezen voor een smartphonehoesje dat helemaal bij jou past, wat betreft kleur en dessin. Daarvoor hoef je niet meteen een eigen hoesje maken, je kunt ook gewoon kiezen uit het grote aanbod aan hoesjes dat er al op de markt is. Voor ieder toestel zijn er heel veel verschillende telefoonhoesjes ontworpen en de kans is groot dat er wel iets te vinden is wat jij leuk vindt.

Eigen hoesje maken met persoonlijk tintje

Waarom zou je dan toch kiezen voor een eigen hoesje maken? Daar zijn verschillende redenen voor. De eerste is natuurlijk dat je dan echt een volkomen uniek ontwerp hebt, dat niemand anders zal hebben. Je loopt dus niet het risico dat iemand uit je vriendenkring of familie opeens toevalligerwijs toch helemaal hetzelfde exemplaar heeft gekozen. Een andere reden voor een eigen hoesje maken is dat je deze helemaal persoonlijk kunt maken, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een foto die je zelf gemaakt hebt. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld kiezen voor een mooie foto van je huisdieren of van je kinderen. Of wat dacht je van een mooie plaat van jou en je partner tijdens jullie trouwdag? De mogelijkheden zijn echt enorm! Een ding staat echter bij voorbaat vast, je zult gegarandeerd een unieke cover krijgen die niemand anders heeft en die helemaal bij jou past! Met een foto van je familie erop, zorg je er bovendien voor dat je jouw dierbaren altijd dichtbij je hebt. Reden genoeg dus om niet voor een standaard exemplaar te kiezen, maar je eigen hoesje te maken!

Zelf ontwerpen bij Hoezzi.nl

Lijkt een eigen hoesje maken jou ook erg leuk? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Hoezzi.nl. Zij bieden je de mogelijkheid om een helemaal eigen ontwerp te maken, zodat de hoes aan al jouw wensen voldoet. Hoe gaat dit nu in het werk? Je volgt hiervoor de volgende stappen:

  • selecteer het merk en het model van jouw smartphone, zodat je de juiste maat telefoonhoes maakt
  • kies uit de beschikbare varianten hoesjes, zoals een hardcase, softcase of flipcase
  • maak een keus uit de beschikbare designs of upload zelf een foto
  • pas kleuren aan jouw eigen smaak aan
  • voeg eventueel een tekst toe

Een eigen hoesje maken gaat dus eigenlijk heel eenvoudig, door gewoon deze stappen te volgen. Laat je dit doen bij Hoezzi.nl, dan profiteer je bovendien van een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. De prijzen zijn in verhouding tot standaard telefooncases voordelig en de foto wordt echt in hoge kwaliteit op het hoesje gemaakt. Bestel je twee producten bij hen? Dan profiteer je bovendien van een leuke korting op je tweede artikel! Hoezzi.nl is dus de site voor iedereen die een eigen hoesje maken wil!