Heeft u stoeprandschade opgelopen?

Ik heb jarenlang geld achteruit gezet omdat ik graag een mooie wagen wilde kopen wanneer ik met pensioen zou gaan. Ik heb uiteindelijk een absolute topwagen kunnen kopen en ik ben heel blij met deze bijzondere auto. Ik heb deze wagen al vaak gebruikt en ik vind het een genot om in deze wagen te rijden en ik zorg er dan ook altijd voor dat de wagen er goed uit blijft zien. Ik baalde dan ook enorm toen ik een keer net te dicht langs een stoep reed en daardoor forse stoeprandschade heb opgelopen aan mijn velgen. Ik had gelijk in de gaten dat dit een dure grap zou gaan worden want ik kon de stoeprandschade zelf niet even snel wegpoetsen. Ook was het niet mogelijk om even een nieuwe velg te halen want ik had namelijk een set velgen gekocht waarvan er maar een tweetal gemaakt was, waardoor ik duizenden euro’s moest neertellen om de velgen weer in goede staat te krijgen omdat ik er dan gelijk vier moest kopen. Ik ben daarom gaan kijken of er ook bedrijven te vinden waren die mijn stoeprandschade zouden kunnen oplossen en ik heb dat gedaan door even op het internet te kijken. Ik kon mij namelijk voorstellen dat ik niet de enige persoon zou zijn die stoeprandschade had opgelopen en ik bleek daar inderdaad gelijk in te hebben. Ik heb gezien dat wanneer je stoeprandschade hebt opgelopen aan je velgen, je het beste een keer naar de site van develgendokter.nl kunt gaan. Deze site heeft heel interessante mogelijkheden voor mensen die stoeprandschade hebben opgelopen en daar iets aan willen laten doen. Ik heb daarom gelijk contact gelegd met deze mensen om te horen of zij mij zouden kunnen helpen. Ik wilde namelijk mijn stoeprandschade graag laten herstellen want het deed gewoon pijn aan mijn ogen om naar mijn auto te kijken zolang deze de stoeprandschade nog steeds had. Ik kreeg te horen van een medewerker van dit bedrijf dat ik mijn stoeprandschade door hen kon laten herstellen en dat zij hier heel veel ervaring mee hadden. Ik was daarom ook blij om te horen dat zij al op heel korte termijn met mijn stoeprandschade aan de slag konden gaan. Ik heb mijn wagen daarom gebracht en een paar dagen later kreeg ik het bericht dat mijn stoeprandschade niet meer te zien was. 

Er is geen spoor meer van mijn stoeprandschade te zien 

Ik heb gemerkt dat wanneer je je auto laat behandelen door de mensen van develgendokter.nl, je er zeker van kunt zijn dat je wagen weer in nieuwstaat opgeleverd wordt. Ik had niet verwacht dat men er zo goed in zou slagen om mijn stoeprandschade te verhelpen. Ik ben daarom echt heel blij dat ik deze mensen in de arm genomen heb want zij hebben mij echt heel goed kunnen helpen. 

Wilt u ook een afspraak maken? 

Mocht u ook graag een afspraak willen maken, dan kunt u:

  • Even naar develgendokter.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen uw velgen kunnen behandelen 
  • Een afspraak maken zodat u uw wagen snel langs kunt brengen 

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden.