Ik volgde met veel plezier een mcse training

Vorig jaar werd ik op mijn werk geconfronteerd met een vervelende kwestie. Ik merkte dat mijn baas op zoek was naar nieuw personeel zonder dat hij mij verteld had dat ik misschien ontslagen zou worden. Dat vond ik natuurlijk heel onbehoorlijk van hem en daarom ben ik naar hem toegegaan om hem te vragen wat er aan de hand was. Hij vertelde mij dat hij vond dat ik niet meer voldoende kennis in huis had om het werk nog naar behoren te vervullen. Dit was voor mij natuurlijk niet leuk om te horen maar ik liet mij niet zomaar van mijn stuk brengen. Ik stelde voor dat ik een mcse training zou gaan volgen. U moet namelijk weten dat al mijn collega’s in mcse bekwaam zijn maar dat ik hier nooit in getraind was. Mijn baas vond het eerst een beetje een vreemd voorstel maar kwam later met het idee dat het misschien goed was dat ik mij bij Decisco.nl in liet schrijven voor een mcse cursus. Dat leek mij een heel verstandige stap en daarom heb ik mij nog diezelfde dag ingeschreven voor deze cursus. Ik vind het namelijk belangrijk om met mijn tijd mee te gaan en daarom wilde ik graag bij Decisco.nl meer leren over mcse. In deze tekst wil ik graag kort iets schrijven over mijn bevindingen met dit bedrijf en ook wil ik graag nog wat meer praktische tips en trucs geven. Op die manier hoop ik u een beetje inzicht te kunnen geven in deze ingewikkelde materie zonder dat u daar meteen hoofdpijn van krijgt. Kortom: laten we snel beginnen!

MCSE helder en met veel geduld uitgelegd

U moet weten dat ik niet een heel snelle leerling ben. Vroeger had ik altijd al heel veel moeite met leren en daarom heb ik ook altijd een hekel gehad aan school. Naarmate ik ouder werd, ging het leren mij wonderwel steeds gemakkelijker af maar echt goed ben ik er nooit in geworden. Vandaar dat ik het eerst wel even spannend vond om mij te gaan toeleggen op mcse maar ik wist al bij de eerste les dat ik een verstandige keuze had gemaakt. Dat vond ik heel fijn om te merken omdat dat heel erg stimuleert om door te gaan. Dat had niet in de laatste plaats te maken met het feit dat bij Decisco.nl heel veel leuke en aardige docenten werken die je heel veel over dit onderwerp kunnen leren. Zij weten namelijk alles van mcse en vinden het heel leuk om dit allemaal aan je uit te leggen. Ik maakte hier natuurlijk maar wat graag gebruik van en inmiddels ben ik ook geslaagd voor mijn mcse. Dat vind ik heel bijzonder want de laatste keer dat ik een diploma haalde, kan ik mij bijna niet meer heugen.

Voor iedereen het juiste tempo

Ik ben Decisco heel erg dankbaar voor het feit dat ze me zo goed hebben bijgespijkerd op het gebied van mcse. Veel mensen denken namelijk dat ze op latere leeftijd niet meer aan een cursus hoeven te beginnen omdat zaken zoals mcse toch te moeilijk zijn voor ouderen. Dat bleek helemaal niet het geval te zijn en daarom wil ik anderen graag vertellen dat het goed is om je ook op latere leeftijd nog te verdiepen in onbekende zaken. Kortom:

  • Ik ben heel erg content
  • Ik ben weer volledig op de hoogte
  • Ik kan mijn baan tegenwoordig beter uitvoeren

Kijk vandaag nog even op de site voor meer interessante informatie over dit onderwerp. Het adres van deze website is www.decisco.nl. Bekijk het vandaag nog even.