Ik zocht hulp voor mijn stressmanagement in Amsterdam

Al vele jaren werk ik als zelfstandige en de zaken gaan weliswaar goed, maar het heeft mij niet gebracht wat ik graag zou willen. Het is namelijk zo dat ik heel vaak het idee heb dat ik niet mijn volle potentie benut en dat vreet aan me. Ik wist nooit heel goed wat ik hieraan zou kunnen doen en vandaar dat ik op een gegeven moment maar een keer ben gaan kijken of ik misschien ook ergens een coach zou kunnen vinden die mij zou kunnen helpen om het beste uit mezelf te halen. Ik ben toen op zoek gegaan naar iemand en deze heb ik gevonden bij The Coaching Experience. Ik had al een keer van deze mensen gehoord van een goede vriend van mij die hier stressmanagement in Amsterdam heeft aangevraagd en dat was hem heel erg goed bevallen. Alhoewel ik dacht dat ik mijn stress goed onder controle had, bleek dat ik waarschijnlijk ook heel veel baat zou kunnen hebben bij stressmanagement in Amsterdam. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wat dit stressmanagement in Amsterdam precies inhield en wat het mij zou kunnen brengen. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb, want ik heb momenteel al een aantal sessies gehad en ik voel mij nu al heel veel beter. Ik heb heel veel baat bij mijn stressmanagement in Amsterdam en ik zou daarom graag wat meer over mijn stressmanagement in Amsterdam willen vertellen. Ik denk namelijk dat heel veel mensen heel veel baat zouden kunnen hebben bij stressmanagement in Amsterdam en vandaar dat ik het ook aan iedereen aanraad. Het is namelijk zo dat ik me tegenwoordig veel meer ontspannen voel en dat ik me niet meer zo druk maak over alles wat ik misschien zou moeten doen. Dat is echt een heerlijk gevoel en dat alles heb ik allemaal te danken aan de inspanningen van The Coaching Experience. Ik ben deze mensen daarom ook heel erg dankbaar.

Mijn stressmanagement in Amsterdam heeft mij heel veel opgeleverd

Toen ik mij eenmaal had opgegeven voor stressmanagement in Amsterdam, werd ik al heel snel uitgenodigd om een keer langs te komen om te bespreken waar ik het meeste baat bij zou hebben. De vrouw die mij hielp, had al heel snel in de gaten dat ik waarschijnlijk veel zou kunnen hebben aan stressmanagement in Amsterdam. Dat had ik zelf ook al een beetje verwacht en ik was daarom ook blij om te horen dat wij op dezelfde lijn zaten. We zijn toen meteen begonnen met het in kaart brengen van waar mijn stress vandaan kwam en al heel snel kwam ik erachter dat ik gewoon veel te hoge eisen aan mijzelf stel. Dat is iets waar veel mensen last van hebben, maar ik kan u zeggen dat er een oplossing voor is. Ik heb toen allerlei oefeningen meegekregen om mijzelf enigszins te kalmeren en ik moet u zeggen dat deze heel erg goed werken. Ik ben daarom heel erg blij dat ik deze mensen om hulp heb gevraagd want ik voel mij sindsdien al heel erg veel beter.

Heeft u ook behoefte aan meer rust?

Wanneer u merkt dat u ook vaak gestrest bent, raad ik u van harte aan om een keer te komen kijken wat de mensen van Coachingsbureau-Amsterdam.nl u allemaal te bieden heeft. U kunt hier terecht voor:

  • professionele coaching
  • hulp bij het managen van uw stress
  • trajecten om uzelf beter onder controle te krijgen

Ik kan u dit bedrijf van harte aanbevelen. Ik heb namelijk veel baat gehad van mijn coaching.