Is uw riool verstopt in Borne?

We kunnen er waarschijnlijk erg kort over zijn: een verstopt riool is iets vreselijks. Of u nu in Terneuzen, in Boekelo, Delfzijl of Den Helder woont, het blijft voor iedereen in Nederland een uiterst vervelende zaak. In deze tekst willen wij van rioolklachten.nl aantonen dat we het meest geschikt is als uw riool verstopt is. Borne dient daarbij wel uw woonplaats te zijn want deze stad in Twente is voor onze uitvalsbasis in Hengelo snel te bereiken. Is daarom riool verstopt in Borne? Bel ons dan direct op want dit mag niet uit de hand lopen. Als u een nachtje kunt wachten dan is dat prima. Maar als er daadwerkelijk gevaar bestaat dat bijvoorbeeld uw kelder, badkamer of keuken overstroomt, dan mag u ons midden in de nacht opbellen. Het is dan zaak om noodmaatregelen te treffen zoals het tijdelijk ontstoppen van uw riool. Dan komen we de volgende dag direct weer terug om dit probleem grondig aan te pakken. Het kan geen kwaad voor u als huiseigenaar maar ook als bedrijfspandeigenaar om onze website even te bookmarken en ons speciale noodnummer alvast op te slaan in uw smartphone. Natuurlijk is het in de eerste plaats te hopen dat u niet te maken krijgt met een riool dat verstopt is. Borne kent een prima rioolsysteem dat voldoet aan de Nederlandse eisen. Maar toch zit een verstopping in een klein hoekje.

Een riool verstopt in Borne? Dan rukken we meteen uit

Stel, uw riool is verstopt in Borne. Wat kunt u dan het beste doen? Het is in elk geval belangrijk dat u even geen gebruik meer maakt van uw waterleidingen. Dus ga niet douchen of naar het toilet en laat het koffiezetten ook even voor wat het is. Een riool verstopt in Borne, Almelo, Enschede of Hengelo, het klinkt misschien gek maar voor ons klinkt het als muziek in de oren! Want wij houden wel van een uitdaging en beschikken over de meest moderne mogelijkheden om dit probleem met beide handen aan te pakken. Er zijn immers diverse methodes om riolen te ontstoppen.

  • Zo kunnen we met een hogedrukreiniger de leidingen doorspuiten,
  • Maar we kunnen ook met veren en kettingen uw riool weer goed laten doorlopen,
  • Soms is het nodig om het riool te inspecteren, bijvoorbeeld als u last hebt van stank of ons hebt ingeschakeld voor een preventieve controle. We beschikken over moderne camerasystemen om elk probleem de baas te zijn.

Uw riool is verstopt in Borne, hopelijk neemt u dan direct contact met ons op. En ook al is uw riool niet verstopt in Borne, het kan geen kwaad om zo nu en dan een controle uit te voeren. Zeker als u bijvoorbeeld een bedrijf of fabriek hebt waar u te maken krijgt met veel afvalwater dat in de rioolbuizen tot verstoppingen kan leiden.

We staan voor iedere burger en elk bedrijf klaar

Natuurlijk is het voor u te hopen dat uw riool niet verstopt raakt. Borne is voor ons in elk geval te bereiken en dat geldt tevens voor elke andere stad, plaats of dorp in Twente. Dus neem in dat geval telefonisch of per e-mail contact met ons op. Een andere mogelijkheid is het invullen van het contactformulier of door bij ons langs te gaan in Hengelo. Moet er een riolering aangelegd worden? Uiteraard kunt u ook dan op dit bedrijf rekenen. Daarnaast kunnen we ook de waterleidingen in uw huis inspecteren en bijvoorbeeld uw badkamer, toilet en hemelwaterafvoer ontstoppen. We geven u daarbij uiteraard advies zodat de kans op een dergelijke verstopping in de toekomst tot een minimum wordt beperkt.