Kan je in Delft een taxi online taxi boeken?

Mijn vriendin en ik hadden drie weken geleden een vlucht vanaf de luchthaven Schiphol. Wij hebben twee jaar geleden ons huis laten verbouwen en de kosten kwamen veel hoger uit dan verwacht. Door de hoge kosten waren wij twee jaar lang niet op vakantie geweest en dit werd onze eerste vakantie sinds de verbouwing. We hadden een erg vroege vlucht, waardoor wij niet met het openbaar vervoer naar het vliegveld konden. Onze enigste optie was om vanuit Delft een taxi naar Schiphol te nemen. Via de website Delft.taxi konden wij voordelig een taxi reserveren en op tijd aankomen voor onze vlucht. Mijn vriendin en ik zagen erg uit naar onze vakantie. Wij vinden het heerlijk om te reizen en kunnen daar echt van genieten. Wij besloten twee jaar geleden om ons huis te verbouwen en vonden het niet erg, om dat jaar een keertje niet op vakantie te gaan. Door een aantal problemen kwam de verbouwing veel duurder uit dan wij hadden verwacht, wij hadden geen andere keuze dan de kosten te accepteren. Door de extra kosten moesten wij al ons spaargeld gebruiken en daardoor besloten wij om vorig jaar ook niet op vakantie te gaan. Dit jaar hadden wij weer genoeg gespaard en wij besloten om een goedkope vlucht te kopen. De vlucht vertrok zo vroeg, dat wij hierdoor vanuit Delft met de taxi naar Schiphol moesten. Normaal pakken wij altijd het openbaar vervoer, omdat dit goedkoper is dan een taxi, maar deze keer hadden wij geen keuze. Doordat wij vanuit Delft een taxi moesten nemen, hadden wij onverwachte kosten. Wij hoopten online een goedkope taxi in Delft te reserveren en zo wat geld te besparen, echter wisten wij niet of dit mogelijk was. Bovendien moesten wij midden in de nacht vertrekken en was het handiger voor ons om alvast een taxi te reserveren.

Gemakkelijk in Delft een taxi reserveren

Online zochten ik naar websites om vanuit Delft een taxi te reserveren en gelukkig vond ik er een aantal. Een van de websites die ik vond was Delft.taxi en dit was de website die wij uiteindelijk gebruikten. Via deze website was het erg gemakkelijk om een taxi naar Schiphol te reserveren. De prijzen zijn voordelig en staan vast, zelfs als je midden in de nacht vertrekt. Toen ik zag dat dit bedrijf veel goede beoordelingen had, wist ik zeker dat dit bedrijf een goede keuze zou zijn om vanuit Delft een taxi te boeken. 

Een fijne taxirit naar Schiphol

Op het gereserveerde tijdstip stond er een taxi voor onze deur. De chauffeur was vriendelijk en hielp ons met onze koffers. De taxi zag er erg netjes en schoon uit en wij zaten erg comfortabel achter in de taxi. Wij kwamen netjes op tijd aan op Schiphol, waardoor wij ons niet hoefden te haasten. Onze vakantie kon beginnen! In Delft een taxi reserveren doen wij via Delft.taxi.

  • Via de website kan je gemakkelijk een taxi reserveren
  • De ritprijzen staan vast en zijn erg voordelig
  • Dit bedrijf heeft veel goede beoordelingen ontvangen
  • De chauffeur was erg vriendelijk en de taxi zag er netjes uit