Makkelijk een bedrijfspand plaatsen op Funda

Het beheren van verschillende bedrijfspanden is een hele leuke business, dat kan ik je vanuit mijn eigen ervaring wel vertellen. Toch komt dit ook zeker met de nodige uitdagingen. Je kunt dan misschien op dit moment al je panden verhuurt hebben, hier kan zomaar verandering in komen. Als een huurder zijn of haar contract opzegt, dan moet je er natuurlijk zo snel mogelijk voor zorgen dat je nieuwe huurders vindt. Tenslotte wil je ook geen huur mislopen. Ik zit al jaren in deze business, maar ik blijf dit toch altijd een spannend onderdeel vinden. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik een aantal jaar geleden Funda ontdekte. Een bedrijfspand plaatsen op Funda is de manier om snel van je pand af te komen. Dit is namelijk de website waar iedereen heen komt voor het vinden van het juiste pand.

  • Particulieren
  • Bedrijven

Als particulier ken je Funda waarschijnlijk ook wel, maar vaak heb je dan niet door dat je hier ook voor bedrijfspanden aan het juiste adres bent. Ik kan je vertellen dat dit wel degelijk het geval is. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer bedrijven kiezen voor een bedrijfspand plaatsen op Funda. Het is dus hard nodig om je goed te onderscheiden op deze website. Je wilt tenslotte niet dat je potentiële klant een pand van je concurrent gaat huren! Ik heb hier gelukkig de ideale oplossing voor gevonden, namelijk de website Debedrijfsmakelaar.nl.

De beste manier van een bedrijfspand plaatsen op Funda

Met de hulp van Debedrijfsmakelaar.nl krijg ik het iedere keer weer voor elkaar om een leeg pand snel weer te verhuren. Er zijn hier drie verschillende opties waar je voor kunt kiezen. Je kunt er bijvoorbeeld voor gaan om maar een pand te plaatsen. Hier zijn jaarlijkse kosten aan verbonden. Moet jij echter veel meer panden plaatsen? Dan kies je voor een van de twee pakketten, Business en Professional. Beide zijn een hele goede optie, maar het Professional pakket komt wel met een veel meer extra’s. Het zal je dan ook misschien niet verbazen dat ik hiervoor gekozen heb. Het is zo makkelijk om hiermee te kiezen voor een bedrijfspand plaatsen op Funda en met het Professional pakket krijg je dus ook de extra’s waarmee je nog meer op kunt vallen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een video gebaseerd op de foto’s van het pand? Dit is voor eventuele nieuwe verhuurders natuurlijk de mogelijkheid om al een goed beeld te krijgen van het pand. Op die manier een bedrijfspand plaatsen op Funda is dus zeker aan te raden.

Meer gemak, meer verhuurd

Wat ik het fijnste vindt van op deze manier een bedrijfspand plaatsen op Funda is dat het mij veel minder tijd kost en ik er tegelijkertijd veel professioneler mee omga en dat heeft zich tot nu toe zeker uitbetaald. Na een bedrijfspand plaatsen op Funda duurt het nu zeker niet lang voordat deze verhuurt is en ik denk dat onder andere de video die erbij geplaatst wordt heel erg meewerkt. Daarnaast kan ik de panden ook heel erg makkelijk direct naar mijn eigen website doorlinken, waardoor ik het niet dubbel hoeft in te voeren. Dat heeft natuurlijk ook een hoop voordelen. Een bedrijfspand plaatsen op Funda is op deze manier een stuk makkelijker geworden en ik kan het iedereen die bedrijfspanden verhuurd dan ook zeker aanraden om eens een kijkje te gaan nemen op de website van De bedrijfsmakelaar. Je kunt er altijd voor kiezen om te beginnen met het plaatsen van een pand en als je er tevreden over bent, kun je dit makkelijk uitbreiden naar een van de pakketten die ze hier aanbieden.