Met een Taxus plant heeft u altijd groen in uw tuin

Een mooie en verzorgde tuin wilt u het liefste het gehele jaar door. Echter moet u dan wel de juiste planten in uw tuin hebben om dit te kunnen realiseren. Een Taxus plant kan daarvoor een goede aanwinst zijn. Een Taxus plant heeft namelijk het gehele jaar door een mooie groene kleur, waardoor uw tuin er altijd levendig uitziet. Bij Kwekerij Top en Top schaft u eenvoudig uw Taxus plant aan voor in uw tuin. Wij leggen u graag uit hoe u de Taxus bij ons kunt bestellen en welke soorten wij in ons assortiment hebben. Daarnaast leggen wij u ook graag meer uit over onze Taxus kwekerij, zodat u een goed beeld heeft van onze producten en diensten.

Onze Taxus eenvoudig aan huis geleverd

De Taxus komt in verschillende soorten, die eenvoudig van elkaar te onderscheiden zijn. De meest populaire soorten zijn bijvoorbeeld de Baccata en de Media Hicksii. Hoewel deze Taxus planten van uiterlijk van elkaar verschillen, hebben zij ook veel kenmerken met elkaar gemeen. Zo heeft u bijvoorbeeld altijd een sterke, groene plant in uw tuin staan. Het verschil zit hem voornamelijk in het gebruik van de plant. De een is namelijk meer geschikt voor een haag, terwijl de andere beter zijn in bijvoorbeeld struikvorm. Wij hebben daarom veel planten in ons assortiment, waardoor u voor iedere situatie de juiste Taxus kunt aanschaffen. Daarnaast profiteert u bij ons van nog een aantal voordelen:

  • De laagste prijs
  • Rechtstreeks van onze eigen kwekerij
  • Altijd de beste kwaliteit
  • Kunnen in alle grondsoorten
  • In ieder jaargetijde een groene plant
  • Eenvoudig aan huis geleverd

Onze planten zijn altijd voor de laagste prijs. Hierbij bent u altijd vele malen goedkoper uit dan bij een tuincentrum. Doordat wij onze Taxus planten jaarlijks laten keuren door de Nak Tuinbouw bent u bij ons ook altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit. Wanneer u binnen drie maanden na aanschaf toch niet tevreden bent over onze planten, dan heeft u hier nog garantie op bij ons. Onze planten schaft u eenvoudig aan via onze website. Dit doet u door deze in uw winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Wij zorgen dan dat de planten zo snel mogelijk bij u geleverd worden. Wij kunnen altijd binnen vier tot zes werkdagen leveren, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op uw nieuwe planten. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen bij onze kwekerij om de planten eerst met eigen ogen te bekijken. Hier kunt u de planten ook direct aanschaffen en meenemen naar u thuis.

Wij kunnen u altijd meer vertellen

Kwekerij Top en Top is het adres waar u moet zijn voor al uw planten. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied en kunnen u daarom altijd goed van dienst zijn. Doordat wij een uitgebreid assortiment hebben, is er altijd een geschikte plant voor uw situatie te vinden. Natuurlijk kunnen wij u hier ook altijd meer informatie over geven of voorzien van deskundig advies. Dit kunnen wij ook doen over de verzorging van onze planten, zodat u direct weet waar u aan toe bent en hoe u de planten zo lang mogelijk in uw tuin kunt hebben. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze kwekerij of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op taxusbestellen.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om onze producten aan te kunnen schaffen.