Nms Recherche helpt u bij diefstal door personeel

Het is ontzettend vervelend wanneer u denkt dat er sprake is van diefstal door personeel of wanneer u dit zelfs zeker weet. U kunt hiervoor een gesprek aanvragen met Nms Recherche. Tijdens het gratis intakegesprek komen belangrijke punten op tafel, waaronder natuurlijk het probleem. Het is voor de firma belangrijk dat ze het probleem te weten komen om daarop actiepunten te bedenken. Maar natuurlijk moet dit alles wel binnen de grenzen van de wet worden uitgevoerd. Hoe zit het eigenlijk met de wettelijke mogelijkheden en beperkingen? Daarover kan deze firma u uitstekend adviseren. Zo weet u zeker dat, wanneer u diefstal vermoedt, altijd binnen de kaders handelt. Aan het einde van het gesprek wordt een plan van aanpak opgesteld en krijgt u een kostenplaatje aangereikt. Het plan van aanpak bestaat uit:

  • Op welke manier ze het onderzoek aanpakken
  • Hoe ze de communicatie laten verlopen en met welke frequentie
  • Een analyse van de mogelijke risico’s

Meer weten? Bezoek dan de website voor alle info over hun werkwijze.

Wacht niet te lang met diefstal door personeel laten onderzoeken

Wanneer u een eigen bedrijf hebt, zoals een winkel, dan is dat natuurlijk ontzettend fijn. Het is hard werken om er iets van te maken, maar u hebt dan wel iets om trots op te kunnen zijn. Elke euro draait u om en u doet er alles aan om geld te besparen. Toch kan het voorkomen dat, hoe nauwlettend u ook alles in de gaten houdt, er geld lijkt te verdwijnen zonder dat daar een duidelijke reden voor is. Aan het einde van de dag lijkt de gemaakte omzet niet te kloppen met het bedrag dat u daadwerkelijk heeft ontvangen. U zit op zo’n moment flink met de handen in het haar natuurlijk. Waar is het geld gebleven? U hoopt het niet, maar misschien is er wel sprake van diefstal door personeel. Het is mogelijk dat u diefstal door personeel mogelijk acht en u daar iemand voor op het oog heeft die dit wel eens aansprakelijk voor is. Ook is het een optie dat u zeker weet dat diefstal door personeel echt onmogelijk is, omdat u gewoon zo’n fijn team hebt waar u het absoluut niet van verwacht. Het moeten onderzoeken van diefstal door personeel is nooit fijn en het is altijd schrikken geblazen als diefstal door personeel wordt bevestigd. Echter zal de werknemer in kwestie er in vrijwel alle gevallen niet zelf mee komen. Dus u zult het zelf in de gaten moeten houden. Hoewel, echt zelf hoeft u het natuurlijk niet te doen. U kunt altijd de kennis en ervaring inschakelen van NMS Recherche. Dat is een bedrijf dat gespecialiseerd is in diefstal door personeel. Zij weten als geen ander hoe ze diefstal door personeel moeten opsporen. Mocht u de kans op diefstal door personeel echt niet aannemelijk achten, dan kunt u wellicht flink verrast worden door het cijfer dat we nu met u gaan delen. Het is namelijk zo dat als het gaat om diefstal op de werkvloer dat het in maar liefst 40% van de gevallen gaat om diefstal door personeel. Dat is een flink hoog percentage.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wilt u meer te weten komen over de werkwijze van de hierboven genoemde firma? Dan gaat u naar de website Nmsrecherche.nl. Op deze site leest u belangrijke informatie, zoals wat ze voor u kunnen betekenen. Zo leest u hier bijvoorbeeld dat het mogelijk is om eens een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Zo komt u er direct achter wat ze in uw specifieke geval voor u kunnen betekenen om diefstal aan het licht te brengen.