Onze kluizen zijn waterdicht en brandvertragend

In principe bestaan er drie soorten kluizen. Op kluizenensloten.nl bieden we ze allemaal aan in vele uitvoeringen, afmetingen, prijsklassen en maten. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Zolang u maar weet dat we enkel kluizen verkopen van gerenommeerde topmerken. Dit zijn producten die uitvoerig door hen maar ook door ons zijn getest en goed zijn bevonden. De drie verschillende types zijn respectievelijk de brandwerende kluis, de inbraakwerende variant en de kluis die tegen beide problemen bestand is. Gaat het u om belangrijke papieren zoals contracten en een testament? Dan wilt u natuurlijk vooral een brandwerende kluis. Natuurlijk zal het voornamelijk brandvertragend zijn want als uw huis daadwerkelijk in rook opgaat dan zal er ook niet zoveel van de kluizen en de inhoud overblijven. Maar als er genoeg tijd is om de kluis leeg te halen dan is dit een uitstekend idee. Woont u in een criminele buurt of hebt u een groot huis? Dan wilt u vooral een kluis kopen die inbraak tegen gaat. Een extra dikke wand en moeilijk te kraken sloten komen dan uiteraard als geroepen. Onze kluizen voldoen ongetwijfeld aan al uw vereisten dus neem vooral eens een kijkje op onze website. U kunt ze vervolgens in alle rust uitkiezen, bestellen en vervolgens installeren. Moeten de kluizen worden ingebouwd? Bijvoorbeeld in de vloer of de muur? Dan kunt u ons inschakelen want we bieden u dit werk aan als service.

Neemt u gerust even een kijkje tussen ons aanbod aan kluizen

Onze kluizen voldoen aldus aan de hoogste en strengste eisen. Maar voordat u een keuze gaat maken is het belangrijk dat u uzelf een aantal vragen stelt:

  • Wat gaat u eigenlijk opbergen in de kluis? Juwelen, geld, sierden, gevaarlijke stoffen, belangrijke papieren en/of uw paspoort?
  • Waartegen wilt u precies uw eigendommen beschermen?
  • En wat is de beste plaats om uw eigendommen neer te zetten of in te bouwen?

Mocht u hier wat professionele hulp bij nodig hebben dan kunt u ons op diverse manieren bereiken. Zo staan we telefonisch en via de ingebouwde chat tijdens kantooruren voor u klaar. Hebt u dan geen tijd om te bellen? Stuur dan vroeg in de ochtend, laat in de avond of in het weekend een e-mail. We doen er alles aan om u spoedig te antwoorden. We bieden overigens een keur aan verschillende kluizen aan. Bijvoorbeeld voor in uw auto. Handig om uw rijbewijs, paspoort, smartphone en portemonnee in te bewaren. Maar ook kassa- en afstortkluizen, geen enkele supermarkt of andere grote keten kan zonder deze objecten. En ook de sleutelkluis willen we niet onbenoemd laten. Erg handig voor de receptie van een hotel of bungalowpark. Kijk voor het gehele assortiment snel even op onze website.

Van een privékluis tot aan een wapenkluis, we hebben het allemaal

En daarmee willen we maar even aantonen dat u als particulier bij ons al uw gewenste kluizen zult weten vinden en dat geldt tegelijkertijd voor ieder bedrijf, instelling of dienst zoals banken, overheidskantoren en de politie. Naast deze kluizen bieden we u diverse andere producten aan. Hebt u bijvoorbeeld wel SKG3 sloten in huis? En hebt u stevig deurbeslag zodat een inbreker de deur niet kan openbreken met bijvoorbeeld een koevoet? We bieden naast geweldige cilindersloten ook allerlei andere sloten aan zoals auto-, fiets- en grendelsloten. U kunt al uw producten tegelijkertijd bestellen door uw gegevens in te vullen en te betalen met behulp van iDEAL, PayPal of creditcard. Vergeet ten slotte niet om ons alarmnummer op te slaan. We helpen u bij de installatie van uw kluis en als u zich hebt buitengesloten.