Payrolling voor zelfstandigen

Heeft u wel eens gehoord van payrolling? Dan weet u waarschijnlijk dat dit de manier is om nooit meer salarisadministratie te hoeven doen. U heeft de voordelen van het in dienst hebben van personeel, maar niet de nadelen ervan. En welke werkgever wil dat nu niet? Als zelfstandige denkt u misschien dat u hier niets aan heeft, maar dat is helemaal niet waar. Ook voor u als zelfstandig ondernemer kan payrolling zeker een uitkomst bieden. Het beschermt u namelijk van een hoop risico’s die u als zzp-er loopt:

  • Ziekte
  • Werkloosheid
  • Wanbetaling

Wanneer u in loondienst bent, dan wordt u over het algemeen doorbetaald wanneer u ziek bent, u heeft recht op een werkloosheidsuitkering wanneer u werkloos raakt en u bent beschermt tegen wanbetaling. Als zelfstandig ondernemer moet u daar net wat meer moeite voor doen. Als u ziek wordt, dan kunt u geen werk verrichten. En het niet verrichten van werk staat in zo’n geval gelijk aan het niet betaald krijgen. Dit is dus een behoorlijk risico wat u loopt. En wat gebeurt er als u (tijdelijk) geen opdrachtgevers kunt vinden of wanneer u door bijvoorbeeld een ongeluk (voor een tijdje) niet kan werken? Ook hier bent u niet tegen beschermt als zzp’er. En wat doet u als er sprake is van wanbetaling? Dit zijn natuurlijk allemaal vervelende situaties, maar het kan u zomaar overkomen als zelfstandig ondernemer. Wanneer u kiest voor payrolling hoeft u zich hier allemaal geen zorgen over te maken.

Hoe werkt payrolling voor zelfstandigen?

Wanneer u kiest voor payrolling voor zelfstandigen dan heeft u het beste van beide werelden. U heeft de zekerheden van een medewerker in loondienst en de vrijheid van een zelfstandig ondernemer. U kunt dus nog steeds zelf bepalen waar, wanneer en voor wie u werkt, maar u kunt tegelijkertijd rekenen op een vast salaris. U hoeft zelfs geen facturen meer op te maken en te versturen. Ook dit is een onderdeel van de payrolling die ze bij het bedrijf Easystaff aanbieden. Het gaat heel eenvoudig in zijn werk. Het enige wat u moet doen is doorgeven hoeveel uur u gewerkt heeft voor een bepaalde opdrachtgever en voor welk tarief. Via de payrolling wordt er dan voor gezorgd dat de factuur wordt opgesteld en verstuurd en ze betalen u via het systeem van Easystaff uit. Ook als u dus ziek wordt, krijgt u nog steeds een salaris. Dit is een van de punten waar de meeste ondernemers zich zorgen over maken en met deze oplossing verdwijnt dat uit de wereld. Dit betekent ook dat u weer meer tijd heeft die u in uw bedrijf kan stoppen en zo nog meer geld te verdienen.

Vraag uw voorstel aan

Bij het bedrijf Easystaff hebben ze inmiddels de nodige ervaring met payrolling. Ze werken hier overigens niet alleen voor zelfstandige ondernemers, maar ook voor bijvoorbeeld werkgevers en intermediairs. Ze hebben op elk gebied een diepgaande kennis en zij kunnen u dus uitstekend van dienst zijn. Het is ook fijn om te weten dat u niet vastzit aan een contract. U kunt de dienst op ieder moment stopzetten. Als u het toch wel mist om uw eigen facturen te versturen, dan kunt u dat dus gewoon weer zelf gaan doen. Maar het is natuurlijk niet verkeerd om te genieten van de vele voordelen die payrolling u te bieden heeft. Het is dan ook zeker aan te raden om u hier eens in te verdiepen en te zien of het iets voor u is. Bekijk daarom de mogelijkheden vandaag nog op de website http://www.payroll-easystaff.nl/ en vraag uw persoonlijke voorstel aan!