Schoenmaker in Overrijssel

Schoenmakerij Flink is de oplossing voor al uw problemen rondom schoeisel als u in de omgeving van Almelo woont. Ze hebben jarenlang ervaring opgebouwd in het repareren van allerlei zaken omtrent schoenen, variërend van nieuwe hakken tot aan nieuwe zolen. Ze bieden ook de mogelijkheid om de gehele onderkant van uw schoenen onder handen te nemen. Schoenmakerij Flink is de schoenmaker die u zoekt. Zo hoeft u niet gelijk naar een nieuw paar schoenen te grijpen, de schoenmaker van Schoenmakerij Flink biedt een duurzame oplossing. Dat ziet u tegenwoordig niet meer zoveel, maar traditionele beroepen zoals schoenmakers keren terug. Deze zogenaamde ambachtsberoepen zijn zeldzaam geworden, maar worden steeds meer gewaardeerd. Consumenten worden steeds bewuster en willen minder consumeren. Daarom gaan ze voor reparaties en andere aanpassingen indien een product hen niet meer aanstaat.

Schoenmaker: Schoenmakerij Flink

Bij Schoenmakerij Flink kun je rekenen op hoog kwalitatieve producten en materialen waarmee ze werken. Ze staan namelijk bekend om het bieden van duurzame oplossingen. Dat is tegenwoordig een unicum, want de grote multinationals van schoenmerken beogen niet schoenen te produceren die zo lang mogelijk meegaan. Bij Schoenmaker Flink staan ze daar juist wel voor. Ze willen een goede relatie opbouwden met de klant zodat u ook weer terug bij hen keert. De schoenmaker en andere werknemers bij Schoenmakerij Flink helpen je ook met uitzoeken van andere schoen gerelateerde producten. Zo verkopen ze onder andere:

  • Paardrijlaarzen
  • Inlegzolen
  • Schoenzolen etc.

Ze bieden ook nog diverse andere producten aan zoals: hangsloten en andere fietssloten. Mocht je even tijd hebben om langs te gaan in de winkel van Schoenmakerij Flink dan kun je twee vliegen in een klap slaan. En een duurzame oplossing voor je fiets en een duurzame oplossing voor de twee stappers die jou de hele dag van plaats naar plaats brengen. Ze hebben vestigingen zitten in Almelo en Hengelo. Dus op die manier bestrijken ze een vrij groot gebied van Overijssel. Indien je niet zo veel tijd hebt, is er ook de mogelijkheid dat je je schoenen even naar ze opstuurt. Je stuurt je kapotte schoenen op en binnen een mum van tijd worden ze weer bij je bezorgd. Je kan betalen via Ideal en Paypal. Er zijn verschillende prijzen die de schoenmaker van Schoenmakerij Flink in de wacht heeft gesleept waaronder de prijzen: “Wereld Kampioen Schoenmaker”, “Gouden Schoenmaker” en “Dubbel Goud”. Je kunt er dus op rekenen dat je bij Schoenmakerij Flink aan het juiste adres bent voor de aanpassing aan je schoen die ook nog eens lang meegaat.

Contact

Zoals eerder aangegeven kun je bij Schoenmakerij Flink terecht als je voor echte kwaliteit gaat. Ze zijn al sinds 1928 actief in de schoenenbranche. Voor alle soorten schoenen bieden ze een oplossing of accessoires van slippers tot laarzen en van wandelschoenen tot alledaagse schoenen.  Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om uw sleutels te laten maken of objecten te laten graveren en het maken van riemen. Ze zijn van alle markten thuis. Dat is iets wat zeldzaam is tegenwoordig. Ook zijn ze geopend van maandag tot en met zaterdag. Mocht u liever op zondag gaan winkelen kunt u natuurlijk terecht op de website van Schoenmakerij Flink: www. Schoenmakerijflink.nl. U kunt ook altijd even persoonlijk contact opnemen indien u een specifieke vraag heeft. Ze doen altijd hun uiterste best om tot een goede oplossing te komen die past bij uw wensen. Kortom het is de schoenmaker die we jaren hebben gemist, doordat we alleen maar nieuwe schoenen zijn gaan komen. Gelukkig keren we erug naar een tijd dat de schoenmaker gewaardeerd wordt. Zo ontvangt u weer een nieuw paar schoenen terug zonder een grote investering te hoeven maken. Lees meer..