SSL is de belangrijke schakel tussen website en server

transip - SSLWilt u graag een website oprichten? Dan komt er meer bij kijken dan u waarschijnlijk had gedacht. U moet zich inlezen in het technische aspect en dat is voor velen een lastige opgave. Gelukkig kunnen wij u daar mee helpen. Sterker nog, we kunnen uw domeinnaam registreren en uw site hosten. Wat niet mag ontbreken is een veilige verbinding maar ook SSL is erg belangrijk. U wilt immers tussen de server en uw website een goede veilige verbinding kunnen garanderen voor al uw klanten. Dat is waar SSL om de hoek komt kijken want met een SSL-certificaat dat u bijvoorbeeld via ons bedrijf kunt kopen weet u zeker dat ze op een veilige manier kunnen browsen maar ook veilig kunnen betalen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan eens op: transip.nl. U kunt diverse technische zaken bij ons regelen en u zult zien dat u er niet al te veel kennis voor nodig hebt. Misschien wilt u enkel uw sitenaam registreren. Kies dan de extensie uit die het beste bij uw site past. Wilt u een mondiale extensie? Gebruik dan .com. Verkoopt u enkel in Nederland? Dan is de goedkopere .nl extensie iets voor uw site. De site draait op onze moderne virtuele VPS server en u kunt er een SSL op laten zetten zodat alle gegevens goed beschermd blijven.

De SSL beschermt uw persoonlijke gegevens maar ook die van uw klanten

Dankzij SSL kunnen al uw bezoekers zonder problemen een online betaling maken. En dat is erg belangrijk als uw website een belangrijke bron van inkomsten is. Helaas gebeuren er via het web heel wat malafide praktijken. In de eerste plaats wordt uw site door onze antivirus scanner en spamfilters optimaal beschermd. Mochten onze virtuele servers worden gehackt dan wordt uw website onmiddellijk geëmigreerd naar een andere virtuele server en er bevindt zich te allen tijde een back-up op onze vaste server. Uw site loopt geen gevaar. Maar ook uw bezoekers mogen geen gevaar oplopen en dat is waar de SSL om de hoek komt kijken. Uiteraard kunt u de SSL bij ons opvragen en integreren met uw website. Er zijn twee verschillende SSL-certificaten. Het eerste geeft een duidelijk zichtbare beveiliging en uitgebreide validatie van bedrijfsgegevens. Het is daarmee de ideale tool voor bedrijven en webwinkels. Het tweede biedt u een razendsnelle uitgifte en eenvoudige validatie van de domeinnaamhouder via e-mail. Dat maakt dit SSL-certificaat geschikt voor particuliere websites. In het kort hebt u de keuze uit uitgebreide validatie en domeinvalidatie.

U kunt bij ons dit certificaat in drie vormen kopen en installeren

We bieden u drie verschillende pakketten aan die we hier in het kort willen bespreken:

  • U kunt kiezen voor de simpele domeinvalidatie als u een particuliere website hebt. U betaalt dan slechts 10 euro per jaar. We leveren snel en u krijgt een groen hangslot. Dat betekent dat uw website optimaal is beveiligd.
  • En er is de uitgebreide validatie. U krijgt dan een opvallende groene adresbalk waarbij uw bedrijfsnaam zichtbaar wordt gemaakt. U betaalt hier 100 euro per jaar voor en is geschikt voor bedrijven en webwinkels.
  • Wilt u graag een onbeperkt aantal subdomeinen? Voor particuliere websites met een groen hangslot? Breidt het dan uit met de “Domeinvalidatie Wildcard” voor slechts 65 euro per jaar. Goedkoper zult u het niet kunnen vinden.

In deze moderne tijden kan een bedrijf niet langer zonder website. Een goede beveiliging met de server is van levensbelang en dat maakt het SSL-certificaat tot een onmisbaar onderdeel van het geheel. Hebt u hier nog vragen over? Bel of mail dan onze klantenservice.