Taxi Hengelo: mijn ervaringen

Een paar weken geleden kwamen mijn vrienden en ik terug van een lange vakantie in het buitenland. Rond ongeveer 23:00 stonden we op het verlaten treinstation van Hengelo. Het was eigenlijk iets te laat om naar huis te lopen en we waren allemaal redelijk uitgeput, dus besloten we om een taxi te nemen. Ik heb in de regel geen goede ervaringen met de taxi. Ik had voor die avond nog niet vaak in een taxi gezeten, maar elke keer was weer een belevenis. De ritjes leken nooit zonder problemen te verlopen. Ik was daarom, niet als enige van de groep, vrij sceptisch over het idee om een taxi uit Hengelo te reserveren. Achteraf bleken mijn vooroordelen volledig onterecht. De taxi uit Hengelo was de beste taxi waar ik tot dusver in heb gezeten. De taxi kwam van Stad Taxi Hengelo en was binnen no time ter plaatse. Waarom vond ik deze taxi zo goed?

  • Aardige chauffeur
  • Netjes bekleed
  • Ruime auto
  • Geen onverwacht hoge prijs

Wanneer je terugkomt van een vakantie ben je vaak niet echt in de stemming om lekker te kletsen met de eerste de beste vreemdeling. Toen de taxi uit Hengelo aankwam hoopten wij daarom allemaal dat de chauffeur zijn mond dicht zou houden. Helaas begon de bestuurder gelijk te praten en vroeg waar wij vandaan kwamen en wat we hadden gedaan. Aan het begin had niemand hier zin in, maar de man was zo aardig en zo geïnteresseerd dat we op een gegeven moment allemaal om waren. Voor we het wisten waren we vrolijk mee aan het praten over al onze belevenissen in het buitenland en over de vlucht terug naar huis. Ik had nooit verwacht dat een ritje in een taxi uit Hengelo zo snel voorbij zou zijn! Ik kon me die volgende dag niet meer herinneren welke kleur de auto had, maar het gezicht van de chauffeur stond me nog helder op het netvlies!

Taxi Hengelo: netjes en verzorgd

Wat me verder opviel was dat deze taxi uit Hengelo ontzettend netjes en verzorgd was. Toen wij in de taxi zaten was het avond en had de chauffeur er al een flinke dag opzitten, maar de auto zag eruit alsof wij de eerste inzittenden van die dag waren. De banken waren netjes, het leer rook schoon en er was duidelijk nog nooit een sigaret opgestoken. Ook lag nergens rommel! Geen lege papiertjes of pakjes drinken en nergens was opgerolde kauwgom te vinden. Een dikke 10 dus wat betreft netheid voor deze taxi uit Hengelo! We hadden tijdens het bellen gevraagd om een ruime auto en mijn hemel die kregen we ook! Onze groep paste gemakkelijk in de bolide en er was nog zat ruimte over voor onze bagage, keurig geregeld! Toen we instapten maakte de chauffeur ons ook gelijk attent op de prijs. Dit had ik ook niet verwacht, in de meeste taxi’s hoor je achteraf pas hoeveel je moet lappen. De chauffeur was open in zijn communicatie en we hebben precies het afgesproken bedrag moeten aftikken. Een taxi uit Hengelo was opvallend genoeg een erg aangename ervaring. Ik had dit van tevoren niet verwacht, maar achteraf was ik helemaal overtuigd!

Een uitstekende taxicentrale

Ben je op zoek naar een taxi in Hengelo of omstreken? Surf dan naar http://www.stadtaxihengelo.nl/. Op deze site vind je direct het telefoonnummer dat je moet hebben. Bel het nummer en je wordt direct geholpen, bij ons werkte dit in ieder geval vlekkeloos. Het maakt niet uit wanneer je belt, er staat altijd een taxi voor je klaar!