Taxi Nijmegen als redder in nood

Je zult altijd zien dat wanneer je op tijd moet zijn, juist dan krijg je te maken met allerlei onvoorziene omstandigheden die ervoor zorgen dat je vertraging oploopt. Als je bijvoorbeeld naar het vliegveld moet, dan zal je net zien dat het op die dag sneeuwt. En als het in Nederland een beetje sneeuwt, dan ligt het hele treinnetwerk gelijk plat. In Zwitserland rijden de treinen tijdens zware sneeuwstormen gewoon door, maar in Nederland is het meteen einde verhaal. Met de auto is het al niet veel beter, want de wegen zijn al snel spekglad en dus is het meteen code oranje/rood als het sneeuwt. Beter blijf je met zulke weersomstandigheden gewoon lekker thuis. Helaas heb je die optie niet altijd en zoals gezegd is het vaak zo dat je juist dan ergens op tijd moet zijn. In mijn geval betrof het een begrafenis. Het is in ieder geval al vervelend als je te laat komt, voor jezelf en de mensen die wel op tijd zijn, maar het is helemaal vervelend als je ook nog eens kistdrager bent. Dan kun je natuurlijk niet te laat komen. Ook al kom je toch nog op tijd voor het moment dat de kist naar buiten gedragen moet worden, dan nog is het vervelend voor de directe nabestaanden. Zij vertrouwen immers op jou en zij zullen dan ook de nodige stress ervaren op het moment dat je er nog niet bent. Dus toen ik op het station stond en zag dat de trein niet reed brak het zweet me uit. Op zulke momenten is het fijn dat taxi Nijmegen altijd aanwezig is om je uit de brand te helpen. Ook al ligt er een laag sneeuw waardoor treinen uitvallen, dan nog is taxi Nijmegen aanwezig om gestrande reizigers naar de plaats van bestemming te brengen. De professionele chauffeurs hebben geen last van de sneeuw en zijn in staat om snel naar de plaats van bestemming te rijden. Dus het was dan ook erg fijn dat ik op het station een taxi van Citax Nijmegen zag staan. Ik vertelde de chauffeur wat de situatie was en hij kon me in 45 minuten naar de kerk brengen. Dat zou betekenen dat ik ruim op tijd zou arriveren. Dus dankzij taxi Nijmegen viel er gelijk een last van mijn schouders. Ik kon de familie ook gelijk op de hoogte stellen, dus alles was eigenlijk binnen een tijdsbestek van 5 minuten alweer in orde. Dat is de kracht van taxi Nijmegen.

Taxi Nijmegen accepteert pin en creditcard

Natuurlijk heb je geen contant geld op zak als je met de trein naar een begrafenis wilt reizen. Hooguit een paar euro, maar geen bedrag waarmee je de taxikosten kunt betalen. Het is dan ook goed om te weten dat je in de taxi Nijmegen van Citax Nijmegen gewoon met je pinpas kunt betalen. Betalen met een creditcard is ook geen probleem. Het zou immers jammer zijn als je in een dergelijke noodsituatie een taxi vindt, maar er vervolgens geen gebruik van kunt maken omdat je geen contant geld op zak hebt. De chauffeur was zeer vriendelijk en bracht mij in de beloofde 45 minuten naar de kerk waar ik moest zijn. Ik kan taxi Nijmegen dan ook zeker aanraden wat betreft zaken als:

  • Kwaliteit
  • Veiligheid
  • Professionaliteit

Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over taxi Nijmegen, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van citaxnijmegen.nl. Hier vind je onder andere meer informatie over de verschillende diensten van Citax Nijmegen.