Verhuizen naar Amsterdam

Drie weken geleden zijn mijn vriendin en ik in ons nieuwe appartement ingetrokken. Ik heb een nieuwe baan in Amsterdam en we besloten om hiervoor te verhuizen naar Amsterdam. We komen uit het oosten van Nederland, maar wilde graag de uitdaging aangaan en in Amsterdam wonen. Mijn vriendin heeft een aantal jaar in Amsterdam gewoond tijdens haar studietijd en vond het een leuk idee om daar weer te gaan wonen. Ze heeft hier zelfs nog een aantal vriendinnen wonen en heeft al met een aantal afgesproken. Voor mij is de verhuizing misschien wat lastiger, omdat ik hier bijna niemand ken. Gelukkig heb ik veel collega’s en ik hoop dat ik een goede relatie met hun kan opbouwen. De collega’s zijn erg vriendelijk en ik vind het leuk werk, tot nu toe ben ik blij met onze keuze. Mijn vriendin heeft gelukkig al een aantal uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken en ik hoop dat zij ook snel een baan kan vinden. Er zijn in Amsterdam veel bedrijven en er is veel werk, ik ga er vanuit dat ze snel iets vindt. Het verhuizen naar Amsterdam was helaas niet zo gemakkelijk als wij hadden gedacht. Dit was de eerste keer dat we verhuisden en we hadden het erg onderschat. We dachten van te voren dat we het gemakkelijk zelf konden doen in een paar dagen, maar dat viel erg tegen. We waren allebei overdag aan het werk en hadden niet veel tijd in de avond voor het inpakken. Het overhandigen van mijn werkzaamheden bleek meer tijd te kosten dan ik van te voren had verwacht en moest hierdoor veel overwerken. Het leek ons uiteindelijk beter om een bedrijf in te schakelen om te helpen met verhuizen naar Amsterdam.

Verhuizen naar Amsterdam met Angel Verhuizingen

We zochten naar bedrijven in de buurt die konden helpen met de verhuizing en selecteerden daar drie bedrijven van. We vroegen aan deze bedrijven een offerte voor hulp bij onze verhuizing en vroegen wat ze voor ons konden doen. Wij konden zelf een gedeelte van de spullen verhuizen naar Amsterdam en hadden al veel ingepakt. Een van de bedrijven wilde alleen de volledige verhuizing verzorgen, dit leek ons geen goede keuze. Een ander bedrijf vonden wij erg duur, voor het bedrag dat zij vroegen wilden wij het niet laten doen. Het laatste bedrijf dat overbleef was Angel Verhuizingen. Via de website angelverhuizingen.nl vroegen wij een gesprek aan met een adviseur van dit bedrijf. De adviseur kwam bij ons langs om de situatie in te schatten. We konden afspreken dat wij alles zouden inpakken en een aantal dozen mee zouden nemen, dit bedrijf kon de rest regelen. Ze zouden de dozen en meubels in ons nieuwe appartement plaatsen, zodoende hoefden wij niet alles naar boven te tillen. De offerte die van het bedrijf kregen zag er goed uit, het kwam overeen met wat wij in gedachten hadden. We gaven hierna aan Angel Verhuizingen aan dat we graag met hun wilden verhuizen naar Amsterdam.  

Een goede service

Mijn vriendin en ik vonden verhuizen naar Amsterdam erg spannend, maar gelukkig ging alles goed. Het verhuisbedrijf heeft ons veel werk uit handen genomen. Wij reden van te voren al naar ons appartement en niet veel later kwam de verhuiswagen aan. De verhuizers droegen alle spullen naar boven en er waren geen beschadigingen. Wij kozen om te verhuizen naar Amsterdam met Angel Verhuizingen.  

  • Dit verhuisbedrijf had een goede prijs voor het verhuizen
  • Er kwam een adviseur bij ons langs om de situatie in te schatten en te bespreken
  • De verhuizing verliep goed en er waren geen problemen