Voor hypotheekadvies gaat u naar Van Bruggen Adviesgroep!

De afgelopen 45 jaar hebben wij als Van Bruggen Adviesgroep veel kennis en ervaring opgedaan als erkende financiële dienstverlener. Graag staan wij daarom u bij met het beste onafhankelijke hypotheekadvies. Of u nu starter bent of doorstromer met ervaring. Onze erkende hypotheekadviseurs geven u altijd actueel hypotheek advies mee op maat. Iedereen wil namelijk graag besparen op hypotheekkosten! Kies daarom nu voor professionele, vakkundig en onafhankelijk hypotheekadvies bij Van Bruggen Adviesgroep. Voor meer informatie of om gelijk contact met ons op te nemen, kunt u terecht op onze website. Wij staan voor u klaar!

Onafhankelijk hypotheekadvies bespaart u bakken met geld!

Onafhankelijk hypotheekadvies, heeft dat echt voordelen? Ja en niet zo’n klein beetje ook! Onze vakkundige hypotheekadviseurs staan voor u klaar, zonder invloeden van geldverstrekkers. Om de mogelijkheden te bespreken, bieden wij altijd een gratis kennismakingsgesprek gaan. Zo kunt u zonder zich ergens aan te verbinden, uw wensen bespreken en verkennen welk vervolgtraject eventueel wenselijk is voor u. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk worden ontzorgt. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal! In tegenstelling tot uw bank, geven wij het complete overzicht weer van alle geldverstrekkers, zodat de ideale hypotheek voor u kan worden gevonden!

Daarbij scheelt onafhankelijk hypotheekadvies u al gauw bakken met geld! In de praktijk praten wij dan over bedragen oplopend tot wel €15.000 en in sommige gevallen zelfs nog veel meer over de looptijd van uw hypotheek. Het gaat dus echt om heel veel geld. Weest u zich daarvan bewust als u opzoek gaat naar hypotheekadvies. Het gaat wel om een flink bedrag dat u kunt investeren in uw inboedel of wellicht een mooie nieuwe auto. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen die een hypotheek afsluiten bij banken gemiddeld 0,67% meer rente betalen dan het voordeligste aanbod in de markt. Als partij zonder belangen kijken wij dus wel voor u naar alle beschikbare geldverstrekkers op dit moment in de markt! U ontvangt op deze wijze altijd het meest voordelige aanbod. Een behoorlijk resultaat wat u maandelijks zult terugzien op uw rekening.

Meer dan alleen hypotheekadvies

Als Van Bruggen Adviesgroep hebben wij al ruim 40 jaar ervaring met hypotheken en verzekeringen. Voor al uw financiële vraagstukken kunt u daarom tevens bij ons terecht voor onafhankelijk advies. Belangrijke momenten in het leven vragen om weloverwogen financiële keuzes. Juist op deze momenten is vakkundig advies van groot belang. Naast onafhankelijk hypotheekadvies denken wij dus met u mee in het totale plaatje. Heeft u bijvoorbeeld een kinderwens of wilt u graag stoppen met werken? Dan bent u genoodzaakt om financiële keuzes te maken. Vraag daarbij om ons advies, zodat u lang profijt zult houden! Kom met al uw vragen of het nu gaat om uw pensioen, de alimentatie of een huisverkopen bij scheiding, naar onze adviseurs bij u in de buurt en wij helpen u graag verder met de meest voordelige oplossingen!

Voordelen hypotheekadvies Van Bruggen Adviesgroep:

  • 100% onafhankelijk, helder en deskundig hypotheekadvies
  • Kosteloos kennismakingsgesprek
  • Ruim zestig vestigingen door heel Nederland
  • Vergelijkt alle beschikbare geldverstrekkers in de markt
  • Snel terecht voor persoonlijk advies
  • Advies over uw totale financiële situatie

Wilt u ook gaan voor hypotheekadvies, waarbij vakkundige adviseurs u bij kunnen staan voor uw totale financiële plaatje? Bekijk dan onze website voor meer informatie en neem voor vragen gelijk contact met ons op: vanbruggen. Wij helpen u graag verder met een goede en voordelige hypotheek!