We kunnen goedkoop uw oprit asfalteren

Asfalt wordt voornamelijk gebruikt in de industrie. Denk aan de wegenbouw en ook het terrein rondom fabrieken, logistieke operaties en groothandels. Boeren hebben vaak rond hun erf asfalt laten aanleggen omdat er zware voertuigen af en aan rijden. En recreatieparken zoals bungalowparken laten regelmatig hun wegen asfalteren. Dit zijn in principe de drie belangrijkste sectoren waar wij van avema.nl werken. Vanuit Achterveld in de provincie Utrecht kunnen we elk bedrijf maar ook voor iedere gemeente een project realiseren. Een kleine groep mensen vragen ons als particulier om hulp, bijvoorbeeld bij het oprit asfalteren. Wilt u graag uw oprit asfalteren ook al gaat het om een oppervlakte ter grootte van een parkeervlak? Of hebt u een landgoed en wilt u de complete oprijlaan voorzien van dit materiaal? Wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen u in heel Nederland helpen met het oprit asfalteren. Asfalt kunt u niet kopen in de bouwmarkt en de aanleg hiervan is een vak apart. Het is daarom niet vreemd dat u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat dit klusje op zich kan nemen. We zijn gevestigd in het midden van het land en dat is een uitstekende uitvalsbasis. Mocht u in Delfzijl uw oprit willen asfalteren dan is dat voor net zo eenvoudig als wanneer u in Amersfoort woont.

Een oprit asfalteren? Het is voor ons een peulenschip

U wilt graag uw oprit asfalteren omdat u dit handiger, mooier en/of goedkoper vindt dan wegbestrating. Hopelijk kijkt u dan eens op de website van Avema want we kunnen dit werk natuurlijk ook voor u uitvoeren. Wat zijn zoal de voordelen van het oprit asfalteren naast de lagere kosten?

  • De kans op verzakkingen door boomwortels of grondverschuiving is veel kleiner want dit materiaal is uitermate sterk,
  • Daarnaast kan er in tegenstelling tot stoeptegels geen onkruid tussen het asfalt groeien.
  • U hebt er dus veel minder werk van zodat uw oprit er altijd netjes bijligt.

U kunt denken aan een prijs tussen de 20 à 35 euro per vierkante meter. Tel uit uw winst want een vierkante meter aan sierbestrating is vele malen duurder. Wilt u graag uw oprit het hele jaar door ijsvrij houden? Dat is erg handig voor in de winter want een ijslaag op asfalt kan tot groot gevaar leiden. Daarom kunt u overwegen om er verwarming onder te leggen. Er zijn diverse bedrijven die deze service verlenen. Laat eerst opritverwarming aanleggen en vervolgens kunt u het oprit asfalteren aan Avema overlaten. Op afstand kunt u de temperatuur regelen zodat u geen zout meer hoeft te strooien of zelfs thuis moet blijven omdat het flink gevroren heeft. Een goede bereikbaarheid tot aan uw toegangsweg is het positieve gevolg.

Asfalt is wellicht nog wel goedkoper dan sierbestrating

Want er komt nauwelijks handwerk bij kijken. Natuurlijk moet de ondergrond glad zijn dus we gaan het egaliseren. Maar ook daar gebruiken we machines voor. Uw oprit asfalteren gebeurt uiteraard ook machinaal net als het walsen. Dit is een klusje dat we afhankelijk van de grootte in enkele uren kunnen afronden. Laat het asfalt natuurlijk wel een dag drogen voordat u er overheen gaat rijden. Klinkt u dit allemaal als muziek in de oren? Maak dan vandaag nog een afspraak door onze klantenservice te mailen of te bellen. We sturen graag een adviseur naar u toe om alles op te meten en om een offerte op te stellen. Dan kunnen we zeer waarschijnlijk binnen enkele weken al uw oprit asfalteren. Vergeet u ten slotte niet om ons te volgen via Facebook? Daar vindt u diverse voorbeelden van ons werk.