Wij geven u graag bedrijfsadvies

ingeniumbedrijfsadvies - BedrijfsadviesAls u een eigen bedrijf hebt dan weet u dat u heel wat regels moet naleven. Een supermarkt moet aan diverse veiligheidsvoorschriften voldoen en als u zware machines gebruikt of met elektriciteit werkt, dan hebt u nog meer voorschriften waar u aan moet voldoen. Apparaten moeten zo nu en dan worden beoordeeld en gekeurd. U wilt misschien iemand in dienst nemen die u van dergelijk bedrijfsadvies kan voorzien. Bij Ingenium Bedrijfsadvies kunt u een cursus volgen zodat u in de toekomst uw bedrijf van bedrijfsadvies kunt voorzien. Het gaat hierbij dus niet over de beste manier van handel bedrijven of een juiste manier van marketing vinden. Degene die u naar een cursus stuurt zal nadien bedrijfsadvies kunnen geven over uw heftruck of hoogwerkers maar ook over meer algemene zaken. Zo heeft elk bedrijf iemand nodig die beschikt over een geldig BHV diploma. Dergelijke cursussen en herhalingen kunt u ook bij ons volgen. Een veiligheidscursus is voor veel winkeliers gen overbodige luxe. U leert tijdens een cursus hoe u met agressieve klanten om moet gaan. Ook leert u hoe u diefstal preventief kunt aanpakken en hoe u iemand het beste kunt aanhouden. Dit materiaal kunt u dan als bedrijfsadvies aan uw collega’s vertellen zodat men zich nog veiliger voelt tijdens het werk. Wij hebben 17 locaties in Nederland waar we dit soort cursussen geven. Wilt u graag keurmeester worden? Neemt u dan eens contact met ons op, we leggen u graag meer uit over de inhoud van specifieke trainingen.

Hebt u bedrijfsadvies nodig? Klop dan bij ons aan

We maken in deze tekst niet reclame voor een bedrijf dat u van correct bedrijfsadvies kan voorzien. Wij van Ingenium zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van cursussen aan mensen waarmee ze hun eigen bedrijf kunnen verbeteren. Zo moet elke bedrijf beschikken over een BHV-medewerker. Dit staat voor: bedrijfshulpverlening. Voor een supermarkt is het eerste certificaat voldoende ook al moet u dat na 2 jaar opnieuw halen. Werkt u echter met zware machines en met hoogspanning? Dan hebt u veel meer certificaten nodig en dan hebben we het niet meer over BHV. Er zijn diverse keurmerken die u moet hebben om met zware machines te mogen werken. Als u een collega een cursus laat volgen over verantwoord omgaan met dergelijke machines dan krijgt u die keurmerken veel sneller. Hij kan uw bedrijf van bedrijfsadvies voorzien zodat al uw collega’s minder risico lopen. Tevens verkleint u de kans op een ongeluk en ook op een afwijzing van het desbetreffende keurmerk. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u graag iemand binnen uw bedrijf als deskundige aanwijzen? Dan kan diegene bij ons bedrijfsadvies opdoen in de vorm van een cursus. We hebben diverse cursussen die hij of zij kan volgen:

  • Cursus klimmaterieel, hijsmiddelen en valbeveiliging (combi),
  • Cursus keuren heftrucks,
  • Cursus keuren grondverzetmachines,
  • Cursus keuren hoogwerkers,
  • Cursus keuren autolaadkranen,
  • En dit is nog maar een kleine opsomming van het totale pakket.

We helpen u bij diverse problemen

Bedrijfsadvies is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf dat verantwoord met zijn personeel en apparatuur wil omgaan. Nederland heeft niet voor niets een strenge wetgeving opgesteld want in het verleden zijn er ernstige ongelukken gebeurd. Sterker nog, het komt helaas nog steeds weleens voor dat een kraan op een brug valt zoals in Alphen aan de Rijn. Dit kwam door slecht ingewonnen bedrijfsadvies en dientengevolge slecht onderhoud. Regels werden niet nageleefd en zo ziet u maar wat er kan gebeuren. Hebt u nog vragen aan ons? Dan kunt u ons nu direct een e-mail sturen. Even bellen met de klantenservice kan uiteraard ook.