Wij zijn uw vochtbestrijding in Arnhem!

Hebt u last van vocht in uw huis en zoekt u daarom een bedrijf voor vochtbestrijding in Arnhem? Voor vochtbestrijding in Arnhem hebt u aan ons een goed bedrijf. Kijkt u maar eens op soilidvocht.nl als u wilt weten wat we op het gebied van vochtbestrijding in Arnhem kunnen doen. Het is vreselijk als een leiding knapt en uw kelder overstroomt. Maar stelt u zich dit eens voor dat het gebeurt op de 1e etage van uw huis! Misschien dat u per ongeluk uw bad over laat stromen op een onbewaakt moment. De schade in de badkamer is waarschijnlijk niet te overzien. En dan hebben we het nog niet gehad over de schade in de rest van het huis want water kruipt uiteraard langs alle gaten en kieren naar beneden. Dit zijn fouten door menselijk handelen maar het kan ook door roest, verwering en andere verschijnselen gebeuren dat u te maken krijgt met wateroverlast. Vocht kan door slechte weersomstandigheden in combinatie met een oud of slecht onderhouden huis in de muren, plafond en grond trekken. Er kan schimmel ontstaan die gevaarlijk is voor de gezondheid en uw huis daalt in waarde. Op de langere termijn kan er zelfs instortingsgevaar ontstaan. Allemaal zaken die u beter preventief kunt voorkomen. Kies daarom voor een goede vochtbestrijding in Arnhem zodat u het ver van te voren kunt zien aankomen en er naar kunt handelen. Hebt u last van acute overstroming? Ook dan staan wij voor u klaar. Soil-ID staat 24 uur per dag voor u klaar dus vanaf nu hoeft u niet meer op zoek naar een bedrijf voor vochtbestrijding in Arnhem.

Stel vochtbestrijding in Arnhem niet te lang uit

Ook als u elders woont in het midden of zuiden van Nederland dan mag u op ons rekenen. 7 dagen per week en 24 uur per dag kunt u onze hulp inroepen bij vochtbestrijding in Arnhem. Dat geldt niet alleen voor bedrijfspanden maar ook voor u als particulier. We hebben op dit moment 2 vestigingen in Nederland. In Breda en in Utrecht staat we 24 uur per dag paraat voor vochtbestrijding. Arnhem valt zeker binnen ons werkgebied. Zoals u weet is het een grote stad aan twee belangrijke rivieren in dit land: de Rijn en de zijtak die in Arnhem ontstaat: de IJssel. Dat zorgt voor een nog grotere kans op hoogwater en zelfs op overstromingen. De kans dat een kelder in Arnhem volloopt is dus vele malen groter dan wanneer u in een hoger gelegen stad woont zonder grote rivieren. We hebben 3 specialiteiten:

  • Bouwputlekkages verhelpen,
  • Vochtbestrijding in Arnhem maar ook in de rest van het land,
  • En vochtpreventie.

Klinkt u dit als muziek in de oren? Sla dan snel deze website op en sla tevens het telefoonnummer vast op in uw smartphone.

Zonder professionele hulp kan er grote schade ontstaan

Uiteraard beschikken we over professionele certificaten zoals ISO, NVAF en VCA. U mag er daarom wel vanuit gaan dat u te maken krijgt met ervaren personeel dat snel inziet wat de kern van uw probleem is. Houdt u onze website in de gaten. U vindt er nieuws over onze diensten en u kunt handige tips vinden die u kunt gebruiken ter preventie van vochtplekken. Hebt u last van kleine vochtplekken? Dan moet u direct handelen voordat het zich uitbreidt naar de rest van de muur. Hebt u daar hulp bij nodig? Dan weet u ons vanaf nu te vinden. We kunnen optrekkend vocht tegengaan en aangetast beton repareren zodat uw muren er weer als nieuw uitzien. Zelfs constructieve grondinjecties kunt u aan ons overlaten!