Wil je een bedrijfsbarbecue organiseren?

Is het dit jaar aan jou om een personeelsuitje te bedenken? Of ben jij al jááárenlang de voorzitter van de personeelsvereniging maar is onderhand je inspiratie een keertje op? Dat is helemaal niet gek maar ook zeker geen probleem. Heb je er wel eens aan gedacht om een bedrijfsbarbecue te organiseren? Het kolenboertje helpt je hier graag bij. Deze organisatie heeft al veel ervaring met het organiseren van diverse barbecues.  Wil je het dit jaar echt eens anders aanpakken en denk je dat een bedrijfsbarbecue letterlijk en figuurlijk wel in de smaak valt? Lees dan snel verder. In dit artikel zullen alle ins en outs van de bedrijfsbarbecue aan het licht worden gebracht. Veel plezier en eet smakelijk alvast!

Een bedrijfsbarbecue bij het kolenboertje

Het kolenboertje is een organisatie gevestigd in Wierden. Dit is een dorp in Overijssel, vlakbij Almelo. De eigenaar van het kolenboertje is Mark. Hij heeft al vaker barbecues georganiseerd. Hierbij kun je denken aan particuliere barbecues, workshops barbecueën, een bedrijfsbarbecue en nog veel meer. De ervaring van Mark is dat veel bedrijven inderdaad als personeelsuitje langskomen voor de barbecue. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden. Het ene bedrijf is natuurlijk het andere niet. Zo was er laatst een bedrijf dat koos voor een bedrijfsbarbecue waarbij het personeel kon blijven zitten. Er werd dus door het kolenboertje gebarbecued voor het personeel van het betreffende bedrijf. Echter gebeurt het ook geregeld dat bedrijven langs komen voor de volgende mogelijkheden:

  • BBQ workshop als teambuilding
  • Competitie ‘Heel Holland grill-t’

Jullie kunnen vast een beetje raden wat bovenstaande mogelijkheden inhouden. Desondanks zal ik het toelichten. Bij de eerste optie krijgen jullie als bedrijf les (dus een workshop) van Mark van het kolenboertje. Hierbij geeft hij alle tips die je nodig hebt om de perfecte burger of wat dan ook te maken. Super leuk als jullie bedrijf er voor open staat om iets te leren. Echter is er ook een andere bedrijfsbarbecue mogelijk. Zo kunnen jullie ook kiezen voor de competitievariant. Hierbij staat de hele barbecue eigenlijk in het teken van een wedstrijd. Natuurlijk wordt nog niet alles verklapt. De barbecues van Mark van het kolenboertje staan bekend als lekker, leerzaam, gezellig en leuk. Volgens mij is dit precies wat ieder bedrijf zou willen. Ook staat Mark bekend om zijn gastvrijheid en flexibiliteit. In overleg is er veel mogelijk. Mark en zijn collega’s denken graag met jullie mee, maar hij staat ook open voor ideeën. Dus hebben jullie als bedrijf zelf al leuke ideeën wat betreft een bedrijfsbarbecue dan hoort het kolenboertje dit graag.

In contact komen

Er zijn veel manieren om in contact te komen over de bedrijfsbarbecue met het kolenboertje. Allereerst is het raadzaam om eens te kijken op de website van het kolenboertje. Deze vind je via de volgende link: kolenboertje.nl. Op de website is al veel informatie te vinden over wat er zoal mogelijk is. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze uiteraard stellen aan het kolenboertje. Een bedrijfsbarbecue is zo geregeld. Kijk snel op de website en wie weet heb jij het uitje van de personeelsvereniging zometeen al geregeld!

Lees meer…