Zoekt u orthodontie voor tandartsen?

Zoekt u orthodontie voor tandartsen? Dan bent u bij Ortho Company aan het juiste adres. De organisatie ontwikkelt zich voortdurend om zo de kwaliteit en diensten naar een hoger niveau te helpen. Dit zorgt ervoor dat de organisatie in staat is om voor de klanten het beste orthodontische techniekwerk te maken. Daarnaast helpt de organisatie met het vervaardigen van orthodontie voor tandartsen. De apparaten helpen de klant bij het maken van een behandelplan en de organisatie kan hen begeleiden tijdens het behandeltraject van een patiënt. Hierbij speelt digitalisering een grote rol. Het bedrijf vindt het contact met klanten heel belangrijk. De organisatie deelt kennis en werkt continu aan het behouden van een persoonlijke en langdurige relatie met de klant. Daarnaast is Ortho Company een belangrijke leverancier voor orthodontie voor tandartsen.

Orthodontie voor tandartsen

De Ortho Company bestaat uit vier divisies, gespecialiseerd op het gebied van orthodontie voor tandartsen. Het gaat om de volgende vier divisies:

  • Ortho Supplies: webshop waar orthodontische materialen besteld kan worden. Ortho supplies is een betrouwbare partner en leverancier van hoogwaardige kwaliteitsproducten voor orthodontie voor tandartsen. Het bedrijf kan veel op maat leveren en begeleiden door de samenwerking met het Ortho Lab.
  • Ortho Lab: verzorgt orthodontisch techniekwerk, apparaten en behandelplannen. Daarnaast helpt de organisatie de klant bij het maken van een behandelplan en beleid het bedrijf de klant gedurende een behandeltraject. 
  • Ortho Academy: cursussen en nascholing voor tandartsen die maxillofaciale orthopedie en orthodontie in eigen praktijk willen opzetten en uitbreiden. De aangeboden opleidingen zijn goed theoretisch onderbouwd en geeft u de mogelijkheid om vol zelfvertrouwen met orthodontie voor tandartsen te starten en uw werkzaamheden uit te breiden.
  • Ortho Forum: digitale kennisplatform voor orthodontie voor tandartsen. Dit platform verzameld kennis en naslagwerk in de vorm van instructievideo’s, handouts, powerpointpresentaties, downloadmogelijkheden en cases volgens het standaard treatment protocol. 

Ortho forum

De Ortho Company bestaat dus ook uit een Ortho Forum voor Orthodontie voor tandartsen. Dit is een digitaal platform dat kennis en naslagwerk bundelt in de vorm van instructievideo’s, handouts, powerpoint presentaties, downloadmogelijkheden en cases volgens het standaard treatment protocol. Daarnaast brengt het ook vele voordelen op het gebied van praktijkmanagement en het gratis aanvragen van twee behandelplannen per maand. Daarnaast is deze organisatie altijd en overal toegankelijk voor jou, alles is snel terug te vinden via het Forum. De cursusbegeleiders hebben via het digitale platvorm een up-to-date inzage en kunnen de gewenste feedback geven. De service desk staat gereed om vragen te beantwoorden die de patiëntenbehandeling kunnen bespoedigen. 

Daarnaast heeft u als member extra voordelen zoals 15% korting op een bestelling via de Ortho Supplies Webshop. Daarnaast heeft u als lid ook geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 350 euro. Ook kunt u gratis per maand twee orthodontische behandelplannen en tracings aanvragen. Dit gaat via het Ortho Company Lab BV. En als laatste is de praktijkuitvoering gemakkelijk want via patiënten flow krijgt u zeer waardevolle informatie op gebied van zorgverzekeringen, offertes en begrotingen die te maken hebben met orthodontische behandelingen. Ook kan de organisatie u helpen met marketingactiviteiten op maat.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u lid worden? Neem dan gerust contact op met de organisatie.

ortho-company.nl/