Bespaar tijd en geld met een facturatie programma

Heb je net een eigen onderneming opgezet? Ontdek je aan den lijve wat het is om facturen te versturen en offertes? Zou je wel wat tijd en geld willen besparen op dit punt, maar weet je niet hoe? Kom dan eens kijken op Faktum Factuur. Hier vind je namelijk facturatie software waarmee je snel, gemakkelijk en efficiënt facturen en offertes kunt maken. Als beginnende ondernemer heb je van alles en nog wat aan je hoofd waar je vaak ook helemaal alleen voor verantwoordelijk bent. Kleine ondernemingen of bedrijfjes starten vaak met één eigenaar. Deze is dan verantwoordelijk voor alles. Afhankelijk van het soort bedrijf dat je runt, kan dat erg overweldigend zijn. Je kunt alle hulp dus prima gebruiken. Het is echter niet altijd even handig om arbeidskracht als hulp in te schakelen, want deze moet je betalen en dat brengt dan vervolgens ook extra salarisadministratie met zich mee. Wat je als beginnende ondernemer juist wilt, is hulp in termen van techniek, software en de juiste apparatuur. Kortom, je wilt gebruik kunnen maken van alles wat je leven net even een stukje makkelijker maakt. Het is belangrijk om je pijlen te richten op de zaken die je van je tijd beroven. Sommige zaken zijn namelijk eenvoudig te versimpelen, maar kosten ook zonder innovatie niet veel tijd. Als ondernemer moet je dus prioriteiten stellen met betrekking tot de zaken die je wel en de zaken die je niet gaat upgraden. Wat betreft de administratie is het verstandig om hier wel gebruik te maken van slimme innovaties. We hebben in ieder geval een computer, dus het is in ieder geval sneller dan vroeger het toen allemaal nog met pen en papier moest. Maar het kan altijd sneller. Het maken van offertes en facturen kost ook veel tijd als je geen speciale software gebruikt. Daarom biedt Faktum Factuur je speciale facturatie software waarmee je snel facturen en offertes kunt ontwerpen. Via een paar drukken op de knop heb je al een professionele factuur en dat is natuurlijk direct ook goed voor je image. De ontwerpen van facturen en offertes kun je eenvoudig opslaan en later manipuleren met andere gegevens. Het maken van facturen wordt via deze facturatie software een stuk makkelijker en je bespaart daardoor automatisch ook een hoop tijd en geld. Wil je meer weten? Neem dan gerust eens een kijkje op de site van faktumfactuur.nl.

De facturatie software van faktumfactuur.nl

Met de facturatie software van Faktum Factuur bespaar je een hoop tijd en geld, want je bewaart namelijk veel makkelijker het overzicht. Je kunt de gehele boekhouding makkelijk bijhouden. Je kunt facturen opstellen en versturen. Dit kun je ook doen met de offertes. Vervolgens houdt de facturatie software precies bij wat de status is van de betalingen. Zo zie je ook gemakkelijk wie betaald heeft, wie niet betaald heeft en hoe lang ze de tijd hebben voordat je een herinnering moet sturen. Je hebt dus veel meer controle over je eigen administratie en omdat het allemaal automatisch gaat, kun jij je gewoon bezig houden met andere zaken. Als ondernemer heb je immers genoeg te doen en daarom is het fijn dat je de administratie voor een groot deel via de facturatie software kunt automatiseren.

De verschillende functies van de facturatie software

Zodra je aan het werk gaat met de facturatie software, dan heb je verschillende functies. Als je op de site kijkt kun je een gratis proefversie aanvragen die actief blijft voor 60 dagen. Je kunt dan direct zien welke functies je allemaal hebt. Zo kun je denken aan:

  • Facturen maken
  • Offertes maken
  • Pakbonnen
  • Orderbevestigingen
  • herinneringen