Een kopieerapparaat is onontbeerlijk op ieder kantoor

jwsraalte - kopieerapparaatEen van de meest voor de hand liggende apparaten naast de pc op een kantoor is het kopieerapparaat. Wat voor bedrijf u dan ook hebt, of het nu gaat om een klantenservice, warenhuis, helpdesk, archief of overheidsinstelling, een kopieerapparaat zult u in alle gevallen nodig hebben. Wellicht dat u eens op www.jwsraalte.nl kunt kijken als u op zoek bent naar een nieuw kopieerapparaat. Wij leveren diverse kopieerapparaten van het merk Konica Minolta. Dit merk is in 2003 ontstaan uit een fusie tussen Konica en Minolta en is zich in 2006 uitsluitend gaan richten op de productie en verkoop van dit kopieerapparaten. De lijn van dit merk wordt “Bizhub” genoemd en dit zijn zeker niet alleen maar kopieerapparaten. U sluit het kopieerapparaat namelijk aan op het netwerk van uw kantoor zodat iedereen het kopieerapparaat kan gebruiken als printer en scanner. Wilt u gegevens van klanten uitprinten? Of hebt u belangrijke documenten die in het systeem moeten worden ingevoerd? Maak dan snel even een scan en stop het document in het digitale archief. U hebt daardoor minder papierwerk en dat scheelt aanzienlijk veel ruimte. Deze lijn van Konica Minolta staat bekend als zeer zuinig:

  • Dankzij een kopieerapparaat van dit geweldige merk bespaart u op termijn enorm veel energiekosten. Dat komt omdat dit kopieerapparaat weinig stroom nodig heeft.
  • En u bespaart tevens op uitgaves aan afzonderlijk apparaten. U hebt nu vele apparaten in één dus in die zin bespaart u wederom op energieverbruik en op uw budget.

Bent u op zoek naar een nieuw kopieerapparaat?

Omdat er binnen de Bizhub-lijn verscheidene varianten zijn waarvan het ene model duurder is dan de ander, kan het geen kwaad om even te kijken naar de specificaties op onze website. Wellicht hebt u niet een super-de-luxe variant nodig. Bestrijkt uw kantoor een groot oppervlak en werken er vele mensen op die afdeling? Dan is het te overwegen om meerdere kleinere apparaten op strategische plekken op de afdeling te installeren. Of om een paar grote machines op een plek op te stellen. Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. Dat is zeker niet het enige waar we u bij kunnen helpen. Wilt u bijvoorbeeld een kantoor inrichten maar hebt u geen idee waar u moet beginnen? Stel dan uw vraag of geef uw wensen door aan ons designteam. We schetsen snel een perfecte ergonomische inrichting en kunnen tevens deze kantoormeubelen, -accessoires en –apparatuur leveren. Ook vergaderzalen kunnen we uitrusten met whiteboards, inbindsystemen of touchscreens. We leveren enkel producten die uitvoerig zijn getest op duurzaamheid en ergonomie. Dat geldt ook voor het kopieerapparaat van Konica Minolta want u wilt hier immers jarenlang gebruik van kunnen maken zonder aan snelheid te hoeven inboeten.

Nu kunt u eindelijk in kleur afdrukken!

Wilt u graag iets meer weten over het kopieerapparaat dat u op het oog hebt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren en u kunt natuurlijk altijd een e-mail sturen. We doen er alles aan om zo spoedig mogelijk te reageren. We zijn lid van diverse sociale media. Wellicht kunt u ons volgen via Twitter of ons liken op Facebook. Want op die manier weet u als eerste als er een nieuw type kopieerapparaat van Konica Minolta op de markt is verschenen. Op YouTube kunt u een korte bedrijfspresentatie terugvinden en op onze site ziet u vele referenties van tevreden klanten. Wellicht wilt u na aanschaf van één van onze producten ook wel een berichtje achterlaten. We verkopen u niet zomaar willekeurig een multifunctional. We gaan eerst een gesprek met u aan en luisteren naar uw wensen. Daardoor leveren we altijd een multifunctional op maat!