Een goed naambord maakt je huis nog mooier

Toen wij verhuisden, was dat een heel project. Maar toen we het eenmaal voor elkaar hadden, was het helemaal geweldig. We hadden ons droomhuis gekocht en eindelijk woonden we er. Maar toen ik voor de eerste keer na de verhuizing weer aan het werk ging en thuis kwam, merkte ik iets op. Er was iets essentieel dat miste, namelijk een naambord. Ik besloot om hiervoor even de tijd te nemen, want het is toch een belangrijk onderdeel van je huis. Het neemt een prominente plek in op de voorgevel van je huis. Dus dan moet het er ook goed uitzien. Het moet niet alleen passen bij je eigen smaak. Het is ook belangrijk dat het een naambord is dat qua stijl en materiaal goed bij je woning past. Er zijn nogal wat verschillende woningen, maar er is ook heel veel te kiezen als je een naambord zoekt. Dat bleek toen ik online wat inspiratie wilde opdoen. Het leek me een goed idee om eerst goed te bekijken wat er zoal mogelijk zou zijn. En toen ik op de site https://naambordencentrale.nl/ terecht kwam, bleek dat er echt ontzettend veel mogelijkheden zijn. Aan de ene kant was dat heel fijn, want zo zouden we het perfecte naambord voor ons huis kunnen laten maken. Maar aan de andere kant maakte dat het kiezen ook best lastig.

Een naambord waar iedereen blij mee is

Mijn man en ik zijn er even rustig voor gaan zitten en besloten eerst naar de materialen te kijken. Wat zou mooi staan bij onze gevel? En wat vonden wij zelf mooi? Gelukkig heeft de site veel mogelijkheden en staan er ook duidelijke afbeeldingen bij. Zo krijg je een goed beeld van het aanbod. Alleen al op het gebied van materialen heb je veel om uit te kiezen:

  • RVS
  • Hout
  • Beton
  • Kunststof

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden, want je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld glas, aluminium of emaille. Wij houden zelf erg van de industriële look en we vonden het ook goed bij onze woning passen. Dus we gingen op zoek naar een naambord van beton. Als je daarop klikt, ben je nog niet klaar. Want dan is er nog veel meer te kiezen. Welke afmeting heb je nodig? En welk lettertype vind je mooi? Wil je dat het bordje ligt of rechtop staat? En welke kleur moeten de letters hebben? Gelukkig kun je op de site van alles bekijken en uitproberen. Dan weet je snel welke het beste is voor jou en je woning.

Ontwerp zelf een prachtig bord

Wil je ook een mooi naambord voor je huis? Dan zou ik het zeker aanraden om naar De Naambordencentrale te gaan. Hier heb je namelijk zo veel keuze, dat het echt leuk is om hier een bord te kopen. Je hebt zo veel vrijheid dat je zeker iets gaat vinden dat helemaal bij je past. Je kunt het zelf helemaal ontwerpen, dat maakt het echt een leuk en persoonlijk project. Ik zou het ook zeker aanraden om dit met je hele gezin te doen. Dan heb je straks een naambord waar iedereen blij mee is. Je betaalt hier zeker niet te veel, gezien de kwaliteit die je krijgt. Het naambord dat wij hebben gekregen is echt van zeer goede kwaliteit. Het ziet er prachtig uit en we zijn er dan ook dolblij mee. Je kunt bovendien een gratis proefdruk aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Of eventueel nog wijzigingen kunt aanbrengen. Check ook de site voor naamplaatjes, tekstborden of huisnummers.