Het bestellen van belegde broodjes in Hilversum

Het bestellen van belegde broodjes in HilversumWanner wij voor onze organisatie belegde broodjes in Hilversum bestellen, dan doen we dat altijd via N. van Zadelhof. Dit is een keurslager en die hebben we via vanzadelhofhilversum.keurslager.nl gevonden. We zijn met onze organisatie gevestigd op het sportpark in Hilversum en daar laten we de belegde broodjes in Hilversum altijd door Van Zadelhof bezorgen. Dit zijn echt de lekkerste belegde broodjes in Hilversum.

Belegde broodjes in Hilversum bestellen voor gasten

Wij hebben regelmatig mensen over de vloer die bij ons te gast zijn en aansluitend hier aan het werk gaan. Voor deze mensen regelen wij altijd belegde broodjes in Hilversum, omdat we vinden dat dit onderdeel is van onze dienstverlening. We geven de mensen altijd de keuze wat voor belegde broodjes in Hilversum we voor hen kunnen bestellen.

  • Met vleeswaren
  • Met salades
  • Vegetarisch

De belegde broodjes in Hilversum zijn altijd heel mooi en professioneel opgemaakt en ook dat is voor ons heel erg belangrijk. De broodjes zijn representatief voor wie wij zijn als organisatie en voor wat wij uitdragen. Wij staan voor kwaliteit en vinden het dus ook heel belangrijk dat dit in alles wordt weerspiegeld. De belegde broodjes in Hilversum voldoen hier heel goed aan. Ze worden prachtig samengesteld met enkel producten die kwalitatief hoogstaand zijn. We hebben de belegde broodjes in Hilversum al met regelmaat zelf geprobeerd en daarbij geconstateerd dat ze zeer smakelijk zijn en dat het dus prima broodjes zijn die we onze gasten kunnen serveren. Dat de belegde broodjes in Hilversum worden klaargemaakt door een keurslager is dan ook heel goed aan het beleg van deze broodjes te merken. Alle vleeswaren die gebruikt worden zijn vers van het mes en super kwaliteit. De broodjes worden altijd netjes klaar gemaakt om op te halen en omdat we vaak grote hoeveelheden broodjes bestellen kunnen we ook altijd een grote variëteit verwachten. We hebben altijd verschillende soorten brood, waarbij het niet alleen blijft wij wit of bruin. Daarnaast zijn de salades die als beleg worden aangeboden ambachtelijk gemaakt en heel erg lekker. We hebben met meerdere organisaties hier al onze broodjes vandaan gehaald en altijd tot volle kwaliteit.

Ook voor de lunch van onze medewerkers

We hebben tijdens een verbouwing in ons pand een tijd lang geen bedrijfsrestaurant gehad. In die periode hebben we voor onze medewerkers ook deze belegde broodjes bij Van Zadelhof besteld. We hebben het soms iets minder luxe gedaan, maar nog altijd was de kwaliteit echt fantastisch. Het brood is elke keer weer dag vers. Daarnaast wordt er ook met verse groenten op de broodjes gewerkt. De sla die gebruikt wordt is altijd fris en knapperig. De tomaten zijn lekker rijp en stevig. Er is vaak komkommer te vinden tussen de broodjes en dat maakt deze broodjes natuurlijk super lekker en zeer gezond voor onze medewerkers. Het enige wat we hoeven te doen is te bellen met Van Zadelhof en aan te geven om hoeveel personen het gaat. We kunnen daarbij doorgeven of mensen speciale wensen hebben, zoals broodjes die niet met boter besmeerd zijn en ze doen alle moeite om de bestelling tot volle tevredenheid klaar te maken. Van Zadelhof zit net als wij in Hilversum en vanaf het sportpark is het vrij eenvoudig om de broodjes even door onze officemanager op te laten halen. Wij hebben inmiddels de broodjes van Van Zadelhof ook bij andere bedrijven aangeprezen, waaronder enkele organisaties die gevestigd zijn op het mediapark van Hilversum. Wij kunnen ons niet indenken dat we nog ergens anders onze broodjes willen afhalen, want Van Zadelhof weet precies wat wij belangrijk en lekker vinden.