Een klassieke veranda op maat bouwen

U bent ongetwijfeld wel bekend met de Westerns uit Hollywood. In deze opmerkelijke periode uit de geschiedenis van de Verenigde Staten schoten houten huizen met uitbouw als paddenstoelen uit de grond. Deze woningbouw kenmerkt nog altijd de zuidelijke staten van dat land. Maar deze stijl vindt u ook in Europa terug. Hebt u bijvoorbeeld een groot losstaand houten huis met een flinke voortuin? Dan moet u zeker eens overwegen om een dergelijke klassieke veranda te laten bouwen. Uw woongenot zal zienderogen toenemen omdat u heerlijk in de ochtend op uw klassieke veranda met het hele gezin kunt genieten van uw ontbijt en uw krantje. Hebt u al een idyllisch beeld achter uw geestesoog? Laat dit dat de realiteit worden en kijk eens op onze website Klik Hier. U zult zien dat we de professionals zijn die u nodig hebt om uw dromen te laten uitkomen. Het maken van een klassieke veranda is namelijk vakwerk en wij hebben ons toegelegd op deze kunst. Geniet niet alleen in de ochtend maar ook in de avond als u op uw klassieke veranda de barbecue ontsteekt voor vrienden, familie en de buren en andere bewoners van uw straat. Vanaf nu hoeft u niet langer in het geniep in de achtertuin te zitten. Misschien vindt u privacy minder belangrijk dan uw sociale leven en kiest u er daarom voor om uw klassieke veranda te delen met uw buurtbewoners. Dat zullen ze ongetwijfeld waarderen en wellicht overtuigd u hen er wel van om ook een uitbouw te overwegen. Wellicht wilt u hen in de toekomst eens aan ons herinneren.

De klassieke veranda maken we natuurlijk van hoogwaardige houtsoorten

We hebben een keur aan modellen waaruit u kunt kiezen. Maar geen enkele voorgevel is gelijk aan een ander, zeker niet in het geval van losstaande huizen. Daarom zal er altijd maat werk aan te pas komen. We komen daarom ook altijd langs om alles op te meten. Op basis van deze gegevens in combinatie met uw wensen en gekozen klassieke veranda stellen we een schets en offerte op. Het is aan u om het type hout te kiezen. We gebruiken enkel duurzaam stevig hout van bomen die na de kap direct zijn vervangen voor nieuwe telgen. We zien ons daarom als een duurzaam bedrijf dat de natuur hoog in het vaandel heeft staan. De houtsoorten waarvan we een klassieke veranda kunnen vervaardigen zijn als volgt:

  • De lariks,
  • De eik,
  • De Douglasspar
  • En van vurenhout.

Een klassieke veranda is niet alleen maar geschikt voor de lente of de zomer. Als het te warm is geworden in de felle zon dan kunt u bijvoorbeeld van de achtertuin naar de voortuin lopen om onder de beschutting uit de zon te genieten van het heerlijke weer. Maar ook in de nazomer en herfst is het vaak nog heerlijk vertoeven buiten. Wind en regen worden tegengehouden door deze overkapping dus u zit heerlijk droog te genieten van de laatste straaltjes zon.

Uw woongenot zal zichtbaar toenemen dankzij een groter woonoppervlak

Wilt u nu ook een klassieke veranda laten bouwen? Geef dan uw wensen telefonisch, via de het contactformulier of via een e-mail aan onze klantenservice door. We maken spoedig een afspraak met u om uw ideeën te bepreken en de muren op te meten. Ook voor terrasoverkappingen, tuinhuisjes met of zonder lichtstraat en buitenverblijven kunt u op ons rekenen. Op onze site vindt u naast scherpe acties en kortingen ook vele foto’s van reeds gebouwde veranda’s. Lees ook eens de ervaringen van eerdere klanten door. Wellicht dat u nadien ook een review wilt achterlaten!