We doen aan elektronica reparatie in Rotterdam

Er is niets zo vervelend als wanneer uw zuurverdiende televisie er al na enkele maanden mee ophoudt. Dit is in de eerste plaats niet uw schuld. Hopelijk hebt u nog garantie bij het bedrijf waar u het hebt gekocht zodat u een nieuwe televisie kunt krijgen of dat het snel gerepareerd kan worden. Maar u kunt ook voor de elektronica reparatie in Rotterdam naar ons bedrijf gaan. Want vaak duurt een garantie op een televisie, telefoon of laptop slechts een jaar. Stelt u zich eens voor dat u in het tweede jaar problemen krijgt met het scherm of een intern onderdeeltje waar u natuurlijk geen kaas van hebt gegeten. Breng dan uw elektronica ter reparatie naar Rotterdam en wel naar rijnmondeg.nl. Wij staan namelijk 5 dagen per week voor u klaar! Qua elektronica reparatie in Rotterdam kunnen we vrijwel alle bekende en minder bekende merken repareren. Dit geldt voor de kleinste telefoontjes tot aan grote pc’s en plasmatelevisies. In het kort delen we de verscheidene producten onder in televisie, audio en video. U kunt zomaar bij ons langskomen of eerst even met een monteur bellen. Bellen is gratis en het kan maar zo zijn dat u het probleem zelf kunt oplossen. Mochten we er aan de telefoon toch niet uitkomen dan is er waarschijnlijk een hardware-probleem dat we in onze workshop moeten onderzoeken en repareren. In dat geval is een elektronica reparatie in Rotterdam echt noodzakelijk.

U krijgt 90 dagen garantie op de elektronica reparatie te Rotterdam

Tijdens deze elektronica reparatie in Rotterdam kunt u wachten als we het idee hebben dat het minder dan een uur aan tijd in beslag neemt. Natuurlijk zijn er zitplaatsen in onze vestiging en krijgt u een lekker kopje koffie of thee terwijl u een magazine leest en wacht op de elektronica reparatie in Rotterdam. Mocht het echter langer duren, dan laat u het apparaat achter en laten we het u natuurlijk weten als de elektronica reparatie in Rotterdam achter de rug is. Van te voren stellen we een reparatieprijs op zodat u niet schrikt van het bedrag als u uw apparaat of gadget weer komt ophalen. We zijn namelijk een transparant bedrijf en werken klantgericht. Enkele voordelen van onze elektronica reparatie in Rotterdam willen we u dan ook niet langer onthouden:

  • Dankzij ons gekwalificeerde personeel garanderen we u snelle lever- en reparatietijden,
  • We maken enkel gebruik van originele componenten zodat u het apparaat in de originele staat terugkrijgt,
  • U kunt gratis parkeren voor de deur en ook met het openbaar vervoer is ons pand eenvoudig te bereiken,
  • En ten slotte kunt u terwijl u wacht ook nog eens gebruik maken van onze gratis Wi-Fi verbinding.

Klaar terwijl u wacht

Hopelijk denkt u in de toekomst bij een elektronica reparatie in Rotterdam aan ons bedrijf. Vergeet niet om de site te bookmarken of ons telefoonnummer te noteren en op te slaan in uw smartphone. U weet immers maar nooit wanneer onze diensten van pas komen. Ook helpen we bedrijven met hun werkomgeving. Bent u benieuwd wat we voor onze zakelijke klanten kunnen betekenen? Neem dan direct even contact op door het online contactformulier in te vullen. Via onze sociale media houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes over ons bedrijf. Denk aan nieuwe onderdelen, reparatiemogelijkheden en technieken die we hebben aangeleerd en soms zelfs zelf hebben uitgevonden. Vergeet niet om ons blog te volgen en ons te volgen via Twitter en Facebook.  Ook buiten onze openingstijden zijn wij op diverse manieren te bereiken en we doen er alles aan om u binnen 1 werkdag te woord te staan.