Gebruikte lego kopen

De meeste kinderen komen in aanraking met Lego. Het is een prachtig bouwmateriaal voor jongens en voor meisjes. Op een wat latere leeftijd spelen ze vaak met Lego Technic en zelfs onder volwassenen zijn er vele hobbyisten op zoek naar unieke gebruikte lego. Misschien hebt u uw verzameling altijd bewaard om aan uw kinderen of kleinkinderen te geven. Als er dan een onderdeel ontbreekt dan is dat erg sneu. Als dit het geval is of als u als hobbyist op zoek bent naar dat ene model dan moet u eens op onze website kijken: bricksdirect.com. U vindt bij ons zowel zeer zeldzame gebruikte lego voor de echte verzamelaars als losse onderdelen en veel voorkomende varianten voor de kinderen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Wij kopen natuurlijk gebruikte lego in het groot in zodat we u altijd kunnen voorzien van vrijwel de hele catalogus aan modellen die Lego in de afgelopen 60 jaar op de markt heeft gebracht. Mocht dat ene model er niet tussen zitten dan gaan wij voor u op zoek! Houdt u daarom onze website scherp in de gaten want we updaten onze catalogus meerdere keren per dag. Overigens kunt u naast het gebruikte lego ook de allerlaatste modellen bij ons bestellen tegen scherpe prijzen. Is de bestelling duurder dan €99,-? Dan betaalt u geen verzendkosten.

Koopt u hier uw favoriete gebruikte lego

Samen met uw kind knutselen aan prachtige dorpjes, auto’s, vliegtuigen of raketten, met Lego kan het allemaal. U kunt er zelfs motortjes in plaatsen zodat ze automatisch rondrijden. Er gaat een nieuwe wereld voor uw kind open als u hen gebruikte lego schenkt. Als u het te duur vindt om de allernieuwste modellen te kopen dan is het verstandig om op onze website te kijken. Want voor scherpe prijzen vindt u hier gebruikte lego. Maar ook de hobbyist komt aan zijn trekken. Zo hebben we originele Star Wars modellen zoals de Millennium Falcon in voorraad. U begrijpt dat deze modellen een stuk duurder zijn want het zijn echte collector items. U kunt op onze website per categorie op zoek gaan naar uw gewenste gebruikte lego. Weet u al precies welk model u zoekt? Typ dan de code in op de zoekbalk. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,4 mag u er wel vanuit gaan dat u een geweldige service van ons mag verwachten. Wellicht is het verstandig om een gratis account aan te maken. Dan kunt u namelijk een digitaal verlanglijstje opstellen met al het gebruikte lego dat u ooit in de toekomst wilt gaan kopen.

Als u vandaag bestelt dan hebt u uw bestelling binnen 2 dagen in huis

Naast het feit dat we uw bestellingen binnen 2 werkdagen afleveren, biedt onze site u de volgende voordelen:

  • We bieden u het grootste assortiment aan nieuwe en gebruikte lego in het land en misschien zelfs wel in de wereld!
  • U bent nooit een dief van uw portemonnee want er is voor ieder budget gebruikte lego te vinden.
  • U kunt op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuwe producten door ons te volgen via de sociale media of door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u graag uw jeugd herbeleven en zoekt u daarom uw favoriete Lego van vroeger? Of wilt u dit graag delen met uw kinderen? Om wat voor redenen u dan ook op zoek bent naar tweedehandse lego, wij helpen u graag. Stuur ons een e-mail of bel ons even op als u het gewenste artikel niet in onze database kunt vinden. Ook voor ander prangende vragen staat onze klantenservice voor u klaar.