Zadelhoesjes bedrukken als manier van reclame maken

Ons land kent vele fietsers, maar ons land staat ook bekend om het wisselvallige weer. Weinig is zo akelig dan plaats te moeten nemen op een nat zadel. Om dit probleem te voorkomen kan er een zadelhoesje gebruikt worden. Als ondernemer kunt u dit gegeven gebruiken om zadelhoesjes te bedrukken bij Promoboer.nl. Dit is een firma waar u op zeer goedkope wijze zadelhoesjes kunt bedrukken van een uitstekende kwaliteit. Ook is de prijs nog eens zeer laag, wat betekent dat het een uiterst voordelige keuze is om hier eventueel zadelhoesjes te voorzien van logo en/of tekst. Een glimp van de mogelijke zadelhoesjes:

  • Polyester 190T Goedkoop
  • Polyester 210T Waterdicht
  • PVC

Wilt u nou meer te weten komen over één of meerdere van deze producten? Neem dan vooral eens contact op of vraag gelijk online een offerte aan. Vul het contactformulier in en u zult de gevraagde offerte zo spoedig mogelijk ontvangen.

Waarom zadelhoesjes gebruiken om uw bedrijf of evenement te promoten?

Het land waarin we leven staat bekend als een echt fietsland. Dagelijks vertrekken duizenden mensen van huis om te fietsen. Dit doen ze om verschillende redenen. Zo zijn er kinderen die de fiets pakken om naar school te gaan. Dat kan gaan om een paar honderd meter of zelfs een rit van tientallen kilometers. Ook volwassenen gebruiken graag de fiets, bijvoorbeeld wanneer ze werken in het centrum van de stad. Het kan dan een stuk praktischer zijn om deze tweewieler te pakken in plaats van met de auto te gaan. Ook in het weekend gebruikt met de fiets graag, zoals voor het maken van een heerlijke fietstocht. Ons land kent ongekend veel fietsroutes waar veel gebruik van wordt gemaakt. Zowel jongeren als ouderen gebruiken deze routes zeer frequent om zich even lekker los te kunnen rukken uit de hectiek van de dag of juist uit de saaiheid van de dag. Eigenlijk is iedere reden een goede reden om gebruik te maken van één van de vele fietspaden. Het is ook nog eens enorm goedkoop om te fietsen, want er wordt immers geen brandstof verbruikt. Ook is het erg gezellig en kan het een sociale bezigheid genoemd worden. Kortom, we zien voor u als ondernemer genoeg redenen om het fietsen te gebruiken bij uw reclamestrategie. Hoe precies? U kunt bijvoorbeeld zadelhoesjes laten bedrukken. Zadelhoesjes zijn hoesjes die over het zadel van de tweewieler geplaatst kunnen worden. Zadelhoesjes dienen om de zadels te beschermen tegen bijvoorbeeld regen, maar zadelhoesjes kunnen ook dienen om juist een kapotte zadel te camoufleren. Op die manier heeft men zo min mogelijk last van het kapotte zadel tijdens het fietsen. Het leuke is dat zadelhoesjes ingezet kunnen worden om reclame op te plaatsen. Het kan gaan om puur het logo van uw bedrijf, maar natuurlijk ook om het promoten van bepaalde evenementen. Een groot voordeel is dat de nieuwe eigenaren van de zadelhoesjes deze waarschijnlijk ook als zeer praktisch zullen zien. De kans is aanzienlijk groot dat deze het voortaan zal gebruiken om het zadel op die manier van bescherming te voorzien.

Neem bij vragen contact op

Lijkt deze manier van reclame maken u ook wel wat? Ga dan eens naar de website Promoboer.nl. Hier kunt u gelijk lezen wat de mogelijkheden zijn. Op de site ziet u gelijk al een aantal voorbeelden van teksten die gebruikt kunnen worden. Heeft u bepaalde vragen? Maak dan gebruik van de optie om contact op te kunnen nemen met de mensen van deze firma. Ze voorzien u graag van een passend advies, zodat u precies weet waar u aan toe bent.