Huren limousine bij Vallei-Limousines

Als je 30 jaar getrouwd bent, dan mag je je partner weleens verrassen met iets bijzonders. Nu hoorde ik van mijn zus dat ze laatst haar vriendin had verrast door het huren van een limousine bij Vallei-Limousines. Ze hadden een onvergetelijke dag gehad. Zo waren ze naar de dierentuin gereden en hebben ze dag afgesloten met een diner in een sterrestaurant. Dit contrast vonden ze juist leuk. Ik kan het me wel voorstellen door met een limousine afgeleverd te worden bij de dierentuin, krijg het huren van een limousine een speels tintje. En is het niet zo serieus of pretentieus. Het gaat namelijk om de ervaring en het plezier dat het je brengt en niet om de indruk die je achterlaat bij de omstanders. Nu zijn mijn man en ik dus al 35 jaar samen en al 30 jaar getrouwd. In die 30 jaar heb ik hem nooit meer verrast dan met een ontbijtje op bed op zondagochtend. Ik had geen inspiratie hoe ik een onvergetelijke avond kon realiseren. Nu is mijn man fan van Metallica en zag ik een concert in de Ziggo dome gepland staan. Het huren van een limousine was de perfecte aanvulling. Na de ervaring van mijn zus ben ik even de andere ervaringen van gebruikers gaan lezen. Het huren van een limousine bij Vallei-limousines.nl blijkt een echte beleving te zijn, als ik de reviews mocht geloven. Ik heb daarna meteen een offerte aangevraagd en kreeg binnen een dag antwoord. Het was een offerte met een scherpe prijs dat kun je wel zeggen. Nu had ik altijd in mijn hoofd dat het huren van een limousine alleen weggelegd zou zijn voor de meer bedeelde van de samenleving, maar het bleek maar rond de 400 euro te zijn. Ik heb alleen gekozen voor het huren van een limousine om ons af te leveren bij het concert. Ik had namelijk geen groot budget.

Huren Lincoln limousine

De Lincoln Limousine is uitermate stijlvol en past ook helemaal bij de Amerikaanse cultuur, waar mijn partner en ik dol op zijn. Het unieke aan het huren van de Lincoln Limousine bij Vallei-limousines is dat het de enige Lincoln Town Car is met een 3D ledplafond. Hier hebben we enorm veel plezier van gehad tijdens onze rit. Op die avond speelde namelijk het Nederlands elftal tegen Portugal. Dit was een enorme spannende wedstrijd die we beide niet wilde missen. Ik ben namelijk half Portugees en mijn man is een echte voetballiefhebber. Dus een echte win win situatie kun je wel stellen. De Lincoln Towncar is voorzien van de volgende onderdelen:

  • Zeer luxe lederen bekleding
  • Luxe Champagne Bar
  • Dubbele Airco
  • Getinte ruiten
  • Sfeervolle verlichting
  • Een spiegelplafond met 3D led die alle kleuren kan afspelen
  • Een innovatieve bar die zich aanpast aan de verlichting

Wat daarnaast echt een pluspunt was is dat de champagne was inbegrepen. De limousine was ook enorm luxe met mooie bekleding. Ook niet onbelangrijk was dat de limousine glom van top tot teen. Het was duidelijk dat ze bij Vallei-limousines veel zorg besteden aan het schoonmaken van de limo’s. Toen we bijna aankwamen bij de concertzaal hebben we de sfeervolle sterrenhemel aangezet. Dit gaf een enorm romantische beleving aan de hele avond.

Contact

Mocht je nog niet helemaal zeker zijn van het huren van een limousine. Neem vooral even contact met Vallei-limousines op. Dit kan via het contactformulier of via het email-adres: lucas@vallei-limousines.nl. Je kan ook even bellen met: 0645526622. Ze hebben uitstekend met mij mee gedacht dus voor het huren van een limousine kan ik Vallei Limousines zeker aanraden.