JT Autobekleding de specialist in autobekleding

Onlangs was ik op zoek naar een geschikte partij voor het bekleden van onze bedrijfswagens. Ik en mijn man beschikken namelijk over een groot transportbedrijf waarmee we het hele land en zelfs Europa dekken met transporten van consumentengoederen. We hebben ons met name gespecialiseerd in biodynamische tuinbouw. Daar wil je een passende uitstraling voor hebben wat betreft het ontwerp van de bedrijfswagens inclusief de autobekleding. We hebben naast grote bussen namelijk ook bedrijfsauto’s waarmee ik met name het land door trek. Ik heb verschillende afspraken per dag verspreid over het land. Wat bij ons bedrijf hoog in het vaandel staat is dat we niet alleen duurzame producten verkopen, maar dat we dezelfde filosofie doortrekken in onze eigen producten, tools en dus ook vervoer. Je kunt namelijk niet iets nastreven en verkopen wat je niet daadwerkelijk zelf naleeft. Dit betekent autobekleding van een goed en duurzaam materiaal. Niet dat je na 3 jaar weer aan vervanging toe bent. Via een oud-collega van me die ook gewerkt had voor Ekoplaza kwam ik terecht bij JT Autobekleding. Zij was daar namelijk goed geholpen en ze leverde op maat gemaakt advies.  Vervolgens ben ik even een kijkje gaan nemen op de website van JT Autobekleding. Al snel vond ik hierin de geschikte partij. Ze beloofden namelijk op de website al dat ze meedenken en voor elke wens een op maat gemaakte oplossing bieden. Ze leveren bedrijfswagen bekleding voor de volgende merken:

  • Nissan (Primastar / Interstar)
  • Renault (Tafic/ Master)
  • Opel (Vivaro / Movano)
  • VW (T4/T5/T6/ LT/ Crafter)

Nu beschikken wij alleen over Volkswagens dus dat komt goed uit.

Autobekleding ook voor bedrijfswagens

Hoe verliep nou het proces? Dat vind ik zelf persoonlijk altijd belangrijk om te weten voordat ik met een partij in zee ga. Er wordt tegenwoordig van alles beloofd op websites, maar het is natuurlijk de vraag wat er daadwerkelijk terecht komt van deze beloftes. Nu had ik natuurlijk de ervaring van mijn oud-collega, waardoor ik niet volledig hoefde te varen op hetgeen ik online kon vinden. Ik geef de voorkeur aan telefonisch contact, omdat ik meestal het geduld niet heb voor e-mailverkeer. Voordat bedrijven terugkomen met een reactie, daar kunnen soms dagen of zelfs weken overheen gaan. Bij JT Autobekleding hebben ze een goede telefoonservice. Zo heb ik geen moment hoeven wachten, de telefoon werd direct opgenomen. Ze waren meteen duidelijk over hun service. Ze bieden autostoel reparaties op afspraak terwijl u wacht. Daar hebben we natuurlijk niet altijd de tijd voor. Vooral niet als je net zoals ik een goedlopende zaak runt. Dus een mooie uitkomst is dat ze een wisselstoel aanbieden voor je bedrijfswagen. Nu had ik niet een maar twee bedrijfswagens en daar hadden ze het geschikte materieel voor. Zo hebben onze werknemers niet zonder vervoersmiddel gezeten, wat natuurlijk essentieel is voor een transportbedrijf. Het was prettig te merken dat ze echt meedenken met de klant en met een oplossing komen die uw bedrijf geen ongemakken oplevert. Nu woonde ik dus in de buurt. Dus voor mij was het geen probleem om er even naar toe te rijden. De werknemers vertelde me dat ze ook een oplossing hebben voor mensen die niet in de buurt wonen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw onderdelen gerust opsturen. Ze garanderen dat alle reparaties met de originele onderdelen verlopen.

Contact

Mocht u willen weten wat JT Autobekleding nu persoonlijk voor u kan betekenen. Raad ik u toch aan even zelf contact op te nemen met de vakmensen van het bedrijf. Het bedrijf is gesitueerd in Almelo op de Edisonstraat nummer 15. Telefonisch contact kan via: 0546-454788. Lees ook : Projecten – JT Autobekleding