Ik zoek een boekhouder die mij goed kan adviseren

Nog niet heel lang geleden ben ik een eigen bedrijf begonnen en sindsdien moet ik dus zelf mijn financiën regelen. Dat is iets waar ik niet altijd gelukkig van word, want je moet met heel veel dingen rekening houden. Ik heb het de eerste maanden zelf geprobeerd om alles goed in de boeken te krijgen, maar ik merk toch dat ik er niet geheel zeker van ben of ik alles goed geregeld heb. Daarom dat ik op zoek ben gegaan naar een expert. Ik zoek een boekhouder die mij kan helpen met het doen van mijn boekhouder. Ik zoek een boekhouder die weet waar ik op moet letten wanneer ik mijn facturen maak. Ik heb namelijk het idee dat ik niet helemaal goed omga met de verschillende btw-tarieven en ook weet ik niet of ik bij het opmaken van mijn balansen wel echt alle kosten goed invoer. Ik zoek een boekhouder die mij kan helpen om dit alles goed te organiseren. Ik zoek een boekhouder die weet hoe ik mijn boekhouding goed op orde kan maken. Ik moet binnenkort namelijk ook voor het eerst inkomensaangifte doen, maar ik weet eigenlijk helemaal niet hoe ik dat moet doen. Daarom dat ik maar eens op het internet wil gaan kijken naar waar ik de specialist kan vinden die ik nodig heb. Ik zoek een boekhouder die mij voor een goede prijs kan helpen, ik heb namelijk niet een heel ruim budget, omdat ik nog maar een beginnende ondernemer ben. Ik ben daarom van plan om maar eens even op het internet te gaan kijken naar de mogelijkheden die mij hier allemaal worden aangeboden. Het kan namelijk, maar zomaar zo zijn dat ik een bedrijf vind dat mij voor een goede prijs kan helpen.

Ik zoek een boekhouder die ik altijd even kan bellen om advies te vragen

Ik heb van een goede vriend te horen gekregen dat het belangrijk is dat ik met iemand in zee ga die eenvoudig te bereiken is. Ik zoek een boekhouder die daarom niet moeilijk doet wanneer ik hem of haar even wat wil vragen over mijn financiën. Ik streef er naar om mijn boekhouding uiteindelijk helemaal zelf te kunnen gaan doen. Ik zoek een boekhouder die dus bereid is om mij uit te leggen waar ik op moet letten wanneer ik mijn btw-aangifte doe of wanneer ik mijn inkomstenbelasting moet regelen. Ik ben daarom maar eens even op het internet gaan kijken waar ik moest zijn. Ik googelde even en zocht op diverse fora en daar zag ik dat heel veel mensen heel erg enthousiast waren over Fionovion.nl. Deze site heb ik daarom met veel aandacht bekeken en ik had meteen in de gaten dat wanneer ik een goede boekhouder wilde inschakelen, ik het beste deze mensen kon inschakelen. Ik heb dus even contact opgenomen en ik heb gevraagd of zij nog ruimte hadden voor nieuwe cliënten. Dat was het geval en ik mocht meteen een keer langskomen om mijn administratie te laten zien.

Dit kantoor is alles wat ik mij kon wensen

Ik werk inmiddels al geruime tijd samen met de mensen van Finovion en dat bevalt mij echt heel erg goed. De mensen die hier werken zijn zeer deskundig en bovendien zijn hun tarieven zeer schappelijk. Kortom:

  • ik heb hier de boekhouder gevonden die ik nodig had
  • ik ben er nu zeker van dat mijn boekhouding altijd in orde is
  • ik kan voor een goede prijs gebruikmaken van de diensten van deze boekhouder

Kijk voor meer informatie over dit bedrijf even op Finovion.nl.