Kies voor een abonnement op leesmap en ontvang elke week gratis de Avrobode

leesland - Abonnement leesmap

Het is de tijd van het jaar dat het buiten vaak niet al te fijn vertoeven is. Regen, wind, kou, hagel, gladheid, het is allemaal niet om vrolijk van te worden. Dus een lekker wandelingetje maken is er helaas niet meer bij, tenzij je het fijn vindt om in de regen te lopen. Dit betekent dat je in je vrije tijd vaak opgesloten zit in je eigen huis. Je kunt de auto natuurlijk wel pakken, maar slecht weer heeft ook invloed op je geestelijke toestand. Zodra het buiten grijs is en zodra je de regen tegen de ruiten hoort kletteren, dan is niet vreemd dat je liever lekker warm binnen blijft. Dan rijst wel de vraag wat je binnen gaat doen. Wat ga je doen op zo’n luie zondagmiddag? Je kunt voor de tv gaan zitten, maar de programmering op zondag is niet veel soeps. Je kunt achter de computer gaan zitten, maar als je op kantoor al hele dagen naar een scherm zit te staren, dan doe je thuis natuurlijk liever iets anders. Je kunt een boek gaan lezen, maar niet iedereen houdt van lezen. Althans, niet iedereen houdt ervan om dikke boeken te lezen. Vaak is men dan ook op zoek naar luchtigere vormen van afleiding. Een tijdschrift is wat dat betreft ideaal. Hier kun je lekker in bladeren en als je iets tegenkomt wat je interesseert, dan kun je het bijbehorende artikel lezen. Vaak vind je ook veel illustraties, zodat je niet alleen te maken hebt met lappen tekst. Er zijn veel verschillende tijdschriften en als je een abonnement op de leesmap neemt, dan kun je al die verschillende tijdschriften in huis hebben. Als het weer dan even tegenzit, dan ga je lekker op de bank zitten, je laat de tv uit, zet eventueel de radio aan en vervolgens ga je gewoon lekker op de bank een tijdschrift lezen. Mocht je interesse hebben in een abonnement op de leesmap, kom dan eens langs op leesland.nu.

Een voordelig abonnement op leesmap bestel je via leesland.nu

Als je woonachtig bent in één van de volgende provincies of streken, dan heb je geluk, want dan kun je namelijk heel voordelig een abonnement op de leesmap nemen.

  • Friesland
  • Groningen
  • Drenthe
  • Overijssel
  • De Noordoostpolder
  • De Achterhoek
  • De grensstreek met Duitsland

Een abonnement op de leesmap kent twee versies. Je kunt kiezen voor de compacte editie met 9 tijdschriften of de gezinseditie met 13 tijdschriften. Omdat je bij beide abonnementen gratis de Avrobode erbij krijgt, zijn het dus eigenlijk 10 en 14 tijdschriften in totaal. Mocht je een abonnement op de leesmap nemen, dan krijg je natuurlijk ook een welkomstcadeau. Je kunt kiezen uit een mooie tablet, maar je kunt ook kiezen voor korting op je abonnementskosten. Een abonnement op de leesmap kost per week slechts 5.55 euro voor de compacte editie. Een pakje sigaretten kost dus al meer dan een week vol leesplezier. Naast het financiële voordeel heb je ook nog eens te maken met allerlei andere voordelen als je een abonnement neemt op de leesmap.

De voordelen van een leesmap via leesland.nu

Het financiële voordeel, de gratis Avrobode en het welkomstgeschenk zijn slechts drie van de vele voordelen waar je van kunt profiteren. Een ander voordeel is de bezorging. Elke week krijg je de leesmap bij je thuis bezorgd. Je kunt met de bezorger afspreken waar hij of zij de leesmap achter laat. Je kunt dus gerust een abonnement op de leesmap nemen, want je hoeft er niet voor thuis te blijven.