Keukenboiler

boilergarant - Keukenboiler

In de keuken wil je uiteraard over warm water kunnen beschikken en dit kan op verschillende manieren geregeld worden. Een eenvoudige manier om dit voor elkaar te krijgen, is door het plaatsen van een keukenboiler. In het verleden waren deze apparaten eigenlijk enkel verkrijgbaar in varianten die op gas werkten, maar tegenwoordig vind je juist vooral elektrische modellen. Dat heeft verschillende voordelen. In de eerste plaats had je met een keukenboiler die op gas werkte vaak last van gasluchtjes in de keuken. Natuurlijk is dat niet onoverkomelijk, maar ook is het niet heel erg prettig. Bovendien liggen de gastarieven een stuk hoger dan de tarieven voor stroom. Daar komt nog eens bij dat aardgas een grijze energiebron is, die eindig is. Een ander groot pluspunt van de boilers op stroom is dat zij zeer energiezuinig zijn en dat er gekozen kan worden voor groene stroom. Er kan zelfs voor eigen zonnepanelen worden gekozen voor de energieopwekking. Op die manier kost het verwarmen van het water dus eigenlijk niets aan energiekosten en heeft het ook geen effect op het milieu. Dat zijn dus allemaal voordeel die gerelateerd kunnen worden aan het gebruik van een elektrische keukenboiler.

Verschillende soorten keukenboiler

Een ander voordeel, dat hier boven nog niet genoemd is, is het feit dat een keukenboiler heel snel voor de toevoer van verwarmd water zorgt. Doordat de boiler heel dicht bij de kraan geplaatst wordt, hoef je niet eerst heel veel liters weg te laten lopen, voordat er eindelijk de juiste temperatuur uit de kraan komt stromen. Ook dat maakt dit product tot een milieuvriendelijke keus. Wij mogen dan in Nederland over een uitstekende en voordelig geprijsde watervoorziening beschikken, het zomaar laten weglopen is altijd verspilling en zonde van het geld. Als er nog geen warmwatervoorziening bij je aanrecht is, dan is het dus zeker de moeite waard om deze optie te overwegen. Zoals met alle producten het geval is, kun je ook als je een keukenboiler aan wilt schaffen kiezen uit verschillende modellen. Het belangrijkste punt om op te letten is hoeveel liter er per keer verwarmd wordt. Je kunt kiezen uit 6, 10 of 15 liter. Het is verstandig om de inhoud af te stemmen op het aantal personen dat er in het huishouden aanwezig is, het zal voor zich spreken dat met hoe meer personen u samenwoont, hoe groter de inhoud zal moeten zijn. Een ander verschil is de manier waarop de keukenboiler geplaatst wordt, dit kan close in zijn, waarbij hij geplaatst wordt in een aanrechtkastje, maar ook close up is een optie, waarbij de boiler op het kastje komt.

Boiler Garant biedt goede keus

Wil je een keukenboiler kopen, dan is Boiler Garant de plek om naar toe te gaan. Je kunt bij hen kiezen uit:

  • close in en close up modellen
  • een inhoud van 6, 10 of 15 liter
  • exemplaren die geschikt zijn voor kleine of grote huishoudens

Een ding weet je zeker als je bij hen bestelt en dat is dat je altijd een uitstekend product koopt. Zij verkopen namelijk enkel het hoogstaande merk Tesy, dat garant staat voor een uitstekende kwaliteit, een hoge energiezuinigheid en een voordelige prijs. Daarnaast kun je bij hen heel eenvoudig de voor jou ideale keukenboiler vinden door gebruik te maken van hun selectiemenu. Zo zorg je dus tegen een voordelige prijs voor een uitstekende warmwatervoorziening voor jouw keuken. Bij Boiler Garant kun je niet alleen voor een keukenboiler terecht, zij verkopen ook boilers voor andere ruimtes in jouw woning. Wat voor boiler je ook kopen wilt, Boiler Garant is dus altijd het juiste adres!