Laat uw autoschade in Hengelo repareren!

autoschadenijland - autoschade hengelo

Hebt u te maken gekregen met autoschade in Hengelo? Neem dan meteen contact op met autoschadenijland.nl. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring met het repareren van allerlei vormen van autoschade in Hengelo. Ook als u in de buurt van deze stad een aanrijding hebt gehad dan mag u op onze hulp rekenen. In principe is onze reikwijdte de regio Twente. Sinds 1977 staan wij letterlijk dag en nacht klaar voor mensen met autoschade in Hengelo en omstreken. U kunt uitwendige schade hebben. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld uw carrosserie vele deuken heeft opgelopen. Misschien is uw laklaag beschadigd geraakt of de koplampen. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van autoschade. In Hengelo kunnen we direct in onze eigen werkplaats aan de slag met de reparatie van deze uitwendige schade. Maar ook inwendige schade kunnen wij verhelpen. Misschien is er iets met de motor, de bekabeling of de boordcomputer aan de hand. Bij een zware klap kunnen de airbags ontploffen of kunnen er kabels zijn geknapt. Onze monteurs beschikken over de juiste expertise om vrijwel elke personenauto te repareren. Komt u dan ook langs als uw auto een kleine reparatie nodig heeft. Terwijl u wacht stellen we een onderzoeksrapport op met daarin de mankementen en de prijzen van de reparatie. Gaat u hier akkoord mee? Dan gaan we meteen over tot de orde van de dag: uw autoschade in Hengelo repareren!

Autoschade in Hengelo repareren? Bel dan met Nijland

Omdat schade aan uw auto aldus in diverse vormen kan voorkomen is het wellicht handig dat u een overzicht van onze belangrijkste werkzaamheden in kunt zien. Daarom hebben we de volgende lijst opgesteld:

  • We hebben een spot-repair service. Daar deuken we bijvoorbeeld uw bumper uit zonder te hoeven spuiten.
  • U kunt uw auto laten spuiten door onze gecertificeerde autospuiters.
  • Moet uw wagen opnieuw worden uitgelijnd? Uw auto wordt altijd vierkant uitgelijnd en gecontroleerd op wielvlucht, sporing en camber.
  • En we kunnen uw ruit repareren mits er enkel sprake is van een klein sterretje. Blijf hier dan ook nooit te lang mee rondrijden want als het zich verspreid tot een grote scheur dan kan uw ruit niet gerepareerd worden. Het moet dan worden vervangen en dat gaat u veel meer geld kosten.

Voor deze soorten autoschade in Hengelo staan wij voor u klaar. En dat is zeker niet het enige werk want grotere reparaties voeren wij in onze moderne werkplaats uit die aan de laatste Arbo- en milieueisen voldoet. Stel dat u ernstigere autoschade in Hengelo hebt opgelopen. Hoe lossen wij dit voor u op? Eerst brengt u de auto naar onze werkplaats. Is dat niet mogelijk, dan halen we uw voertuig natuurlijk op met onze sleepauto. Dan gaat onze taxateur aan het werk. Hij maakt foto’s voor uw verzekeraar en berekend de onkosten. Vervolgens wordt de auto ter reparatie ingepland. Indien nodig krijgt u gratis vervangend vervoer, dat hoort nu eenmaal bij onze service. Wij gaan dan uw auto repareren, nemen contact op met uw verzekeraar en bestellen eventueel losse onderdelen bij de groothandelaar of fabriek.

We staan 24 uur per dag voor u klaar

Omdat een ongeluk 24 uur per dag kan gebeuren is het wel zo prettig dat uw kapotte auto direct kan worden weggesleept. Zelfs als u midden in de nacht autoschade in Hengelo hebt opgelopen, dan nog kunt u ons wakker bellen. Wij doen hier gerust niet moeilijk over dus bookmark deze website en sla het telefoonnummer op in uw smartphone. Hopelijk overkomt het u niet, maar mocht dit toch het geval zijn dan hopen we dat u aan Nijland denkt!