Sikkens verf voorlastige projecten

Hebt u een moeilijk te bereiken plek op uw gebouw dat moet worden geverfd en gelakt? Denk aan vliegtuigen, grote bruggen of daken van flatgebouwen. Dan hebt u Sikkens verf nodig. Sikkens is een Gronings merk opgericht in 1792. Tegenwoordig maakt Sikkens deel uit van AkzoNobel en richt het zich voornamelijk op dergelijke projecten. Verf voor de vliegtuigindustrie en sneldrogende verf voor industriële toepassingen wordt ontwikkeld door het huidige Sikkens. Dergelijke uitvindingen en innovaties worden door vertaald naar kleinere potjes zodat de particulier hier gebruik van kan maken. Sikkens levert dan ook diverse houtlakken en primers voor u als particulier. Hebt u een kast die u wilt lakken? Koop dan schuurpapier, grondverf en lakverf van Sikkens via onze website: verfshoppen.nl. U kunt er allerlei nieuwe producten van Sikkens kopen voor weinig geld. Sterker nog, we geven u vaak enorme kortingen op bepaalde producten. Het is daarom verstandig om onze website eens te bookmarken. Dan kunt u zo nu en dan een kijkje nemen. Liever een nieuwsbrief ontvangen? Laat dan na het lezen van deze tekst uw e-mailadres achter op onze website. Dan ontvangt u eens per maand een interessante mail boordevol kortingen en informatie over onze verfsoorten. U kunt ons ook liken op Facebook om in realtime op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en aanbiedingen. Bent u tevreden over onze service? Beloon ons dan met een cijfer of een recensie.

Sikkens biedt u diverse lakken en grondverven aan

Wat veel mensen niet weten is dat het verven van een houten object of metalen object veel sneller gaat als u eerst grondverf, ook wel stopverf genoemd gebruikt. Weer een andere technische term is primer. Sikkens maakt dergelijke verf. Het heeft een emulgerende werking want het verbindt het geschuurde oppervlak van het object met de dekkende laag verf die u er vervolgens op aanbrengt. U hebt veel minder lagen verf nodig om het goed te dekken. Vergeet niet om het te lakken zodat u het object een beschermende laag geeft tegen stoten en vocht. Staat het buiten? Dan beschermt u het met deze lak tegen allerlei weersomstandigheden. Hebt u vragen over de producten van dit merk? Weet u niet precies welke verf of verven u nodig hebt voor uw verfklus? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij weten precies welke producten van Sikkens u nodig hebt. Zo hebben we van dit merk onder andere de volgende type verf in het assortiment:

  • Grondverf en primers,
  • Diverse lakken zoals zijdeglans en hoogglans voor hout en hout watergedragen,
  • Systeemverf,
  • Blanke lak en beitsen,
  • En muurverven voor binnen en voor buiten.

Online verf bestellen van dit merk? Haast u dan naar onze website

U kunt een gratis account aanmaken zodat u een verlanglijstje kunt maken. U hoeft dan niet alles in één keer te bestellen. Wacht bijvoorbeeld totdat uw gewenste lak in de aanbieding is want die kortingen kunnen oplopen tot wel 50 procent! Niet alleen verkopen we verven en lakken van Sikkens, ook van andere bekende gerenommeerde merken zoals Flexa, Ruwa en Alabastine kunt u verf kopen. Wij willen u van het begin tot het einde bijstaan en zodoende vindt u naast vrijwel alle soorten verf ook vele accessoires. Want met een potje hoogglans bent u er nog niet. U hebt goede kwasten nodig om elk plekje te bereiken. Gaat het om grote oppervlaktes? Gebruik dan een verfroller en vergeet niet om er roerstaafjes bij te kopen. Ook verfbakken, krabbers en natuurlijk schuurpapier van diverse structuren kunt u erbij bestellen. Schuren is belangrijker dan u denkt want op een egaal oppervlak dekt verf vele malen beter!