Nooit te oud voor java vacatures

javavacatures - java vacaturesZelf ben ik begin vijftig en heb eindelijk na dertig jaar mijn baan opgezegd. Het werd tijd om iets leuks te gaan doen. Mijn werk was de afgelopen jaren wel prima want het had de volgende voordelen:

  • Dichtbij huis
  • Korte dagen
  • Veel vakantie
  • Sportschool abonnement was overbodig

Als ik dat laatste punt aan mensen in mijn omgeving vertel, vragen ze altijd gelijk of mijn werk het abonnement op de sportschool betaald. Omdat ik bij een klein bedrijf werkte was daar eigenlijk geen geld voor en er was ook helemaal geen vraag naar. In het bedrijf werkten slechts zo’n tien personen, die allemaal in hetzelfde dorp wonen. Iedereen komt dus gewoon op de fiets, weer of geen weer. Je zat maximaal en kwartier op de fiets en zo kwam je ook nog aan je beweging. Maar na dertig jaar vond ik het werk wat eentonig worden en wilde ik graag op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben verzot op computers en het is dan ook mijn hobby om voor verschillende vrienden allerlei zaken te programmeren. In het weekend was ik altijd bezig met programmeren en omdat ik altijd maar halve dagen werkte was er nog genoeg tijd om verschillende cursussen te doen. Ik verslond de ene cursus na de andere en eindelijk had ik de stap gezet. Ik had mijn baan opgezet en ging op zoek naar geschikte java vacatures. Natuurlijk was ik altijd al een beetje op zoek naar geschikte java vacatures, maar nog nooit had ik java vacatures gezien die ideaal waren voor mij. Tot ik de website javavacatures.nl ontdekte.

Geschikte java vacatures voor jong en oud

Mij is altijd verteld dat je nooit te oud bent om te leren en dit heb ik dan ook altijd goed in de oren geknoopt. Toen ik een aantal jaar geleden vijftig jaar werd, had ik bedacht dat het tijd was voor verandering. Ik ging mij mentaal voorbereiden om mijn baan op te zeggen en ondertussen rondde ik mijn laatste cursus software development af. Ik ging op zoek naar java vacatures. Ik was erg blij verrast toen ik op de website javavacatures.nl terecht kwam. Het barstte er van de java vacatures. Mensen om mij heen vonden dat ik veel te laat was met deze verandering in mijn loopbaan, maar ik wilde het tegendeel bewijzen. Ik vond heel veel java vacatures waarbij leeftijd geen rol speelt. Bij deze java vacatures ligt de nadruk juist op je kunnen. Ik aarzelde geen moment en nam alle geschikte java vacatures goed in mij op. Ik kon zelf kiezen voor java vacatures bij mij in de buurt. Ik ving nu twee vliegen in een klap. Ik had waarschijnlijk de baan van mijn dromen gevonden en ik hoefde nog steeds geen abonnement op de sportschool te betalen. Werken zou voor mij nu een andere betekenis krijgen.

Werken wordt leuk

Al snel werd ik aangenomen bij een heel leuk bedrijf. Het was een heel klein bedrijf, maar dat was juist hetgeen dat mij zo aan had gesproken. Ik was gewend om in een kleinbedrijf te werken en nu zaten we met maximaal vier personen op het kantoor. Het is belangrijk dat het goed klikt tussen alle collega’s. Dit was totaal geen probleem en alhoewel ik niemand van te voren kende, lijkt het wel alsof we al jaren vrienden zijn. Er werken twee jonge jongens en een wat oudere dame. Nu met mij erbij zijn we een gemengd gezelschap met allen dezelfde passie. Software development is iets wat ons allen heel erg interesseert en we zijn blij dat we dit werk kunnen doen.