Wand massager of vibrator?

hotstuff - wand massagerAls vrouw heb je net zo goed behoefte aan af en toe een heerlijk orgasme als een man en een wand massager kan jou helpen om tot een geweldig hoogtepunt te komen. Helaas zijn er nog veel dames onbekend met dit product en daarom kunnen zij het ook nog niet gebruiken. Wat is een wand massager nu eigenlijk? In feite is het gewoon een vibrator, maar dan een met een zeer krachtige motor. De motor zorgt voor een trilling die zeer sterk is, waardoor het apparaat ook zeker als een massagehulpmiddel ingezet kan worden. Dit maakt het een leuk speeltje voor singles, maar ook voor stelletjes. Je kunt er jezelf heerlijk mee verwennen op een moment dat jij hier echt even zin in hebt, de heerlijke kop van het apparaat en de krachtige trillingen zullen jou zeker tot een ultiem hoogtepunt doen komen. Maar ook als jij samen met je partner wat hete momenten wilt beleven, kan een wand massager voor veel vertier zorgen. Geef dus eens af aan de ander en laat hem of haar er mee over jou lichaam gaan. Jezelf op deze manier aan de ander overgeven zorgt al voor een gevoel van opwinding en in combinatie met deze krachtige vibrator zal dit zeker voor een geweldig hoogtepunt zorgen.

Een wand massager kiezen

Als je nog nooit een wand massager hebt gehad, dan kan het erg lastig zijn om er uit het uitgebreide aanbod eentje te kiezen. Ze verschillen namelijk op diverse punten van elkaar, maar hoe weet je nu wat voor jou belangrijk is? Het is goed om de verschillende modellen die er verkrijgbaar zijn eerst eens goed te bekijken en de verschillende eigenschappen door te nemen om zo een beter beeld te krijgen van wat mogelijk is. Dan lukt het vaak ook een stuk beter om jouw ideale wand massager te ontdekken. Op wat voor punten verschillen ze nu van elkaar? Ze kunnen verschillen wat betreft:

  • stroomtoevoer, er zijn zowel versies met snoer als oplaadbare varianten verkrijgbaar
  • vormgeving, van heel eenvoudig tot een ergonomische handgreep
  • mogelijkheid tot extra opzetstukken met extra functies
  • diverse extra functionaliteiten, zoals voorverwarming of waterproof

Wil jij volledige vrijheid hebben in waar jij je wand massager gebruikt en hoe je dit doet, dan is een waterproof variant die oplaadbaar is natuurlijk ideaal. Houd jij van eenvoudig, dan is een standaardkop geschikt voor jou, maar houd je van afwisseling en extra stimulatie, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een variant met ribbeltjes of noppen, of je kiest voor een extra opzetstukken dat ook jouw G-spot kan stimuleren. Zo is er voor ieder wat wils wat te vinden.

Hot Stuff biedt veel keus

Bij sex shop Hot Stuff kun je werkelijk kiezen uit een heel grote collectie aan massagers, waardoor je bij hen zeker een wand massager zult kunnen vinden die helemaal bij al jouw wensen aansluit. Of je nu draadloos zoekt of juist gaat voor de constante stroomtoevoer van een snoer, of je een eenvoudige wilt of een waar meerdere opzetstukken bij mogelijk zijn, je kunt het bij hen allemaal vinden. Je kunt bij hen bovendien je wand massager kopen in hun winkel in Amsterdam, waar je ze allemaal in het echt kunt bekijken, of je kunt ze discreet online bestellen in hun webshop. Je zult in beide gevallen zien dat zij naast de wand massager nog heel veel meer producten hebben die jou zeker kunnen stimuleren en er zeker voor zullen zorgen dat jij nog meer plezier tussen de lakens kunt beleven. Dat maakt een bezoekje aan Hot Stuff absoluut de moeite waard!