Ontvang je klanten in een professionele kantoorruimte in Amsterdam

tauro - Kantoorruimte amsterdam

Het hebben van een eigen bedrijfje is natuurlijk leuk, maar zodra de klanten zich aanmelden moet je deze wel kunnen ontvangen. Hiervoor kun je je eigen zolderkamer gebruiken, maar het is niet bepaald professioneel als klanten door de huiskamer moeten en twee trappen moeten beklimmen voor ze op het ‘kantoor’ zijn. Toegegeven, dit heeft natuurlijk zo een eigen soort van charme, maar uiteindelijk is het toch niet wat je wilt. Niet als je echt wilt groeien met je bedrijf. Daarnaast is een kantoor op zolder of bij je thuis gebonden aan de locatie van je huis. Mocht je toevallig midden in het centrum van Amsterdam wonen, dan heb je geluk. Maar als dat niet zo is, dan is het natuurlijk geen goede locatie om klanten te ontvangen. Als je in een voorstad woont of een dorp buiten de stad, dan heb je toch echt een kantoorruimte nodig in het centrum van de stad. Dan kun je de mensen tenminste ontvangen in het hart van de actie. Daarnaast is het centrum van de stad altijd goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Verder is het natuurlijk een voordeel om mensen in het professionele centrum van een stad te ontmoeten. Dit oogt in ieder geval een stuk vakkundiger. Maar mensen in het centrum van Amsterdam ontvangen is natuurlijk niet voldoende. Je kunt ze bij wijze van spreken immers ook in het Vondelpark te woord staan, maar daarmee help je je imago natuurlijk niet. Wat je nodig hebt is een professionele kantoorruimte in Amsterdam. Verder wil je deze kantoorruimte in Amsterdam huren en niet kopen. Je weet nooit hoe lang je in dezelfde stad werkzaam blijft. Daarom is het ook zeer verstandig om een kantoorruimte in Amsterdam te huren zonder vaste termijn. Het zou immers jammer zijn dat je een jaar lang aan een kantoorruimte vast zit terwijl je na 6 maanden zaken wilt doen in een andere stad. Voor een flexibele kantoorruimte in Amsterdam kun je daarom het beste een kijkje nemen op de website van tauro.nl

Een kantoorruimte in Amsterdam huren kan al vanaf 25 m2

Een kantoorruimte in Amsterdam moet meer zijn dan alleen een x aantal vierkante meters met daarin een bureau en twee stoelen. Hiermee bedoelen we niet een plant en extra schilderij. Wat je wilt is een kantoor in een gebouw met faciliteiten. Je wilt mensen kunnen ontvangen in je kantoor, maar je wilt ze ook de gelegenheid bieden om bijvoorbeeld te lunchen. Als je een kantoorruimte in Amsterdam huurt in het gebouw van Tauro, dan krijg je niet alleen een kantoor, maar je krijgt ook een professioneel gebouw met meerdere kantoren. Je kunt al een kantoorruimte huren van 25 vierkante meter. Maar als je meer ruimte nodig hebt, dan is het dit natuurlijk geen enkel probleem. Het kantoor dat je huurt bevindt zich dus in een groot complex met meerdere kantoren. In dit complex vind je ook:

  • Computerruimtes
  • Conferentie ruimtes
  • Ondernemers lounge
  • Diverse flexibele werkplekken

Tevens vind je op de begane grond een restaurant met professionele keuken waar je zelf of met je klanten kunt lunchen. Dit alles is natuurlijk een stuk beter dan een kantoor op de zolder en komt je imago alleen maar ten goede.

Meer weten? Neem contact op met Tauro

Voordat je een kantoorruimte in Amsterdam gaat huren heb je natuurlijk vragen. Vragen over de huur, de tijdsduur van de contracten, de voorwaarden, et cetera. Voor dit soort vragen kun je altijd contact opnemen met Tauro. Het telefoonnummer vind je op de site. Tevens kun je via de site een brochure aanvragen en je kunt ook direct een afspraak maken.