Reclame pennen aanschaffen?

Een goede manier om uw bedrijf meer onder de aandacht te krijgen is door het aanschaffen van reclame pennen. Het is namelijk een ideaal geschenk voor klanten of een uitstekende methode om nieuwe klanten te werven. Reclame op pennen is namelijk een erg effectieve manier om een groot aantal mensen te bereiken voor relatief weinig geld. Iedereen gebruikt dagelijks wel een pen en als hier dan een reclametekst, logo of bedrijfsnaam op staat dan komt het bij veel mensen onder de ogen. Reclame op pennen is daarnaast erg goedkoop om te laten maken, zeker als u kiest om dit bij het bedrijf PennenshopXL te laten doen. Op de handige website is het een fluitje van een cent om reclame op pennen te laten drukken en dit kost u bovendien zeker niet te veel geld. Er is een laagste prijs garantie bij dit bedrijf, dus u bent er zeker van dat u niet te veel hoeft te betalen. Er zijn hier veel verschillende soorten reclame pennen beschikbaar, wat uw smaak is ook is of hoe groot uw budget ook is, in alle gevallen is het mogelijk om het geschikte product te vinden. Het is al mogelijk om vanaf 50 stuks de bedrukte artikelen aan te schaffen, ook indien u een niet al te groot bedrijf heeft of bijvoorbeeld even wilt testen of dit voor u een handige methode is om uw bedrijf onder de aandacht te brengen, is PennenshopXL.nl ideaal.

Goedkoop reclame op pennen laten drukken

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen geeft PennenshopXL een laagste prijs garantie zodat u er zeker van bent dat de prijzen absoluut laag zijn. Daarnaast zijn er bijzonder veel verschillende soorten balpennen, styluspennen en andere soorten beschikbaar. Het is mogelijk om al vanaf 13 cent per pen een bestelling te plaatsen. De methode waarop u dit aan kunt vragen is erg eenvoudig en klantvriendelijk. Via de website kunt u de soort pen uitkiezen die u graag wilt hebben. De hoeveelheid kunt u daarnaast ook aangeven. Het uploaden van een tekst, logo of slogan kan eveneens in het bestelscherm. Het werkt allemaal bijzonder intuïtief en daarom is het voor u erg gemakkelijk om op deze manier reclame pennen te bestellen. Indien u er niet helemaal uitkomt dan staat er bovendien altijd een medewerker voor u klaar om vragen te beantwoorden of u op een andere manier werk uit handen te nemen. Voordat het uiteindelijke aantal reclame pennen aan u geleverd zal worden krijgt u eerst een proefdruk te zien zodat u en ook wij zeker weten dat alles naar wens is. De uiteindelijke levering doen wij altijd zo snel mogelijk en vaak al binnen vijf werkdagen.

Ook luxe pennensets verkrijgbaar

Een budget pen is natuurlijk ideaal om weg te geven op beurzen of om bijvoorbeeld in een bakje op uw toonbank te hebben staan voor klanten die langskomen. Daarnaast is het echter ook zeker mogelijk om via PennenshopXL luxe reclame pennen aan te schaffen met of zonder opdruk of gravering. Deze luxe geschenken kunt u aan trouwe klanten of personeel geven en zijn naast een leuk en handig cadeau ook een uitstekende manier om aan uw naamsbekendheid te werken. Ook voor dit soort presentjes of reclamemiddelen kunt u rekenen op PennenshopXL. De andere voordelen van dit bedrijf zijn onder andere de volgende:

  • Offerte krijgt u dezelfde werkdag nog
  • Levering gaat altijd snel
  • Laagste prijs garantie
  • Gratis een drukproef ontvangen

Lees ook : Reclame pennen bedrukken | PennenshopXL