Zoekt u een goedkope autoverzekering?

Elke auto-eigenaar wil natuurlijk een goedkope autoverzekering. Maar dealers en garagehouders raden u misschien een veel te dure verzekering aan. Misschien bent u gevallen voor de charmes van een verzekeraar en zit u een jaar of 2 vast aan uw polis. Ga dan niet bij de pakken neerzitten maar grijp de directe kans aan om hier verandering in aan te brengen. Ga de verzekeringen die op dit moment het meest goedkoop zijn met elkaar vergelijken. Hoe u dat het beste kunt doen? Via het internet en wel door eens bij netpolis te kijken. We zijn een verzamelsite en tegelijkertijd een vergelijkingssite waarmee u snel de goedkope autoverzekering voor personenauto, bedrijfswagens, motor of scooter kunt vinden. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan hebben we het leukste feitje nog niet eens verteld: deze service is namelijk geheel kosteloos en u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van onze vergelijkingssite. Als u een goedkope autoverzekering hebt gevonden dan leiden we u graag door naar de site van de verzekeraar en kunnen zelfs de verzekering voor u afsluiten. Het enige dat u eigenlijk hoeft te doen is het invullen van uw een kentekenplaat. Want aan de hand van deze gegevens kunnen we in de openbare database bekijken wat de waarde van uw auto is. Aan de hand van dat bedrag bepalen we welk type verzekering u moet afsluiten en zullen we een overzicht bieden aan aanbieders met aantrekkelijke polissen.

Bespaar en kies voor een goedkope autoverzekering dankzij Netpolis!

U wilt aldus een goedkope autoverzekering omdat u onlangs een nieuwe of tweedehandse auto hebt gekocht. Dan hebt u ten eerste uitzoeken wat voor type autoverzekering u nodig hebt. Er zijn in Nederland namelijk 3 verschillende autoverzekeringen waarvan de meest basic verzekering natuurlijk de verplichte WA-verzekering is. Dit type raden we aan voor auto’s die meer dan 5 jaar oud zijn. Dan is er de tussenvorm, de beperkt casco verzekering die we aanraden voor auto’s die tussen de 2 en 5 jaar zijn. En hebt u een relatief nieuwe auto? Kies dan voor de All-Risk verzekering, dus compleet casco. U bent in dat geval verzekerd tegen alle vormen van schade, of het nu door uzelf of door een ander is veroorzaakt. De waarde van uw auto weegt in dat geval op tegen de schade die u hebt opgelopen, op welke manier dan ook verkregen. De goedkoopste autoverzekering is natuurlijk de WA-verzekering. U bent dan enkel verzekerd als u schade hebt berokkend aan een andere auto. Uw eigen autoschade zult u uit eigen zak moeten betalen. Maar dat kan bij een zeer oude auto absoluut de moeite waard zijn. Een Allrisk verzekering afsluiten voor een Volkswagen Golf uit 1993 is gekkenwerk en zullen we te allen tijde afraden. Afijn, de genoemde jaren zijn schattingen en zijn tevens afhankelijk van:

  • De kilometerstand,
  • Het merk en model. Hebt u bijvoorbeeld een Bugatti Veyron van een jaar of 5, dan begrijpt u ook wel dat een All-Risk verzekering voor u noodzakelijk is. Maar dat geldt niet voor een Opel Corsa. En voor oldtimers gelden weer hele andere overwegingen.
  • En hoeveel uzelf hebt gesleuteld en hebt geïnvesteerd aan uw auto. Speelt emotionele waarde een rol en/of hebt u veel getuned? Dan kan bij een oude auto een beperkt casco verzekering de oplossing zijn als u een goedkope autoverzekering zoekt.

Kijkt u eens tussen de succesverhalen van eerdere klanten

U begrijpt het, een goedkope autoverzekering is geen eenvoudige zaak. Schakel dus gratis en vrijblijvende hulp in van onze website www.netpolis.nl als u een goedkope autoverzekering zoekt. Vragen? Bel of mail!