Teflon tape koopt u natuurlijk bij Hardick

Teflon is een zeer duurzaam product uitgevonden in de nadagen van het Manhattan Project in de Verenigde Staten. In de vorige eeuw had het voornamelijk een belangrijke functie binnen de ruimtevaart. Dat kwam mede door de prijs die werd betaald voor dit product. In deze tijden kunt u Teflon tape kopen voor een acceptabel bedrag. Maar toch zult u het niet snel een particulier zien gebruiken. Het is binnen de industrie een belangrijk handig materiaal geworden. Teflon tape wordt bijvoorbeeld gebruikt om verkleving van verpakkingsfolie tijdens het sealen te voorkomen. U begrijpt dat we het over een fabriek hebben. Tijdens de verpakking van welke producten dan ook in een doos komt veel folie kijken. De objecten worden er soms in gewikkeld maar dit folie kan ook om dozen worden gewikkeld. U wilt niet dat producten aan elkaar kleven, laat staan dat dozen aan elkaar gaan plakken. En dat is dan ook waarom u Teflon tape moet gebruiken. Waarschijnlijk hebt u een volautomatische inpakcentrale in uw fabriek staan. U kunt eenvoudig teflon tape gebruiken in plaats van andere inpakfolie zodat u maar weinig hoeft te controleren op de gang van zaken. Deze tape is voorzien van een siliconenlijmlaag met een temperatuurbestendigheid tot 260 graden Celsius en we leveren de rollen teflon tape in een standaard afmeting van 30 meter per rol. De breedte is aan u om te bepalen en kan variëren van 3 millimeter tot wel 1000 millimeter!

Vraag een gratis monster Teflon tape aan

Is Teflon tape het product dat u wenst? Kijkt u dan eens op de website van misschien wel de grootste aanbieder van Teflon tape en andere teflon producten in Europa: Hardick. U vindt ons in Enschede waar u op afspraak van harte welkom bent. Is dit iets te ver uit de buurt of is er haast bij geboden? Vraag dan een gratis monster aan of stuur uw aanvraag naar ons op via de mail. We sturen u dezelfde middag nog een transparante vrijblijvende offerte toe. We leveren teflon tape in 2 bijzondere uitvoeringen:

  • Heat seal tapes,
  • En zoned tape als de eerste variant niet handig is om te gebruiken voor uw machines. Zoned tape is te gebruiken als dubbelzijdige tape.

Op onze website vindt u technische details en foto’s van Teflon tape dat overigens ook wel bekend staat als PTFE tape. Door opwarming van folie hecht het zich beter aan de dozen of ander verpakkingsmateriaal waaraan u het wil bevestigen. Dat is de reden waarom u het beste Teflon tape kunt gebruiken want het weerstaat hoge temperaturen terwijl de plakbaarheid van het folie optimaal blijft.

Hebt u hier nog vragen over? Onze klantenservice staat voor u klaar

We kunnen het ons zeer goed voorstellen dat uw beeld van PTFE nog wat troebel is. Hopelijk bieden de diverse afbeeldingen op de site soelaas. Mocht u toch nog vragen hebben of graag persoonlijk contact met ons wilt opnemen dan bent u van harte welkom in Enschede. Maakt u van te voren een afspraak? Dan laten we u graag al onze producten zien. Zo verkopen we naast Teflon tape ook transportbanden, lasapparatuur en sealbanden. We kunnen u vrijwel alle producten leveren die u nodig hebt in het laatste stadium van de productiefase in een fabriek: het feilloos verpakken van uw gecreëerde producten. Hopelijk klinkt u dat als muziek in de oren en belt u ons vandaag nog op. We helpen u met het installeren en zorgen tevens voor het onderhoud van deze machines. Is er een acuut probleem? Dan mag u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week contacteren!